Wolky

0332542/150 Rio

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00042008

Je kent dat gevoel toch ook wel, dat je je voeten in een paar verse, knisperende schoenen steekt? Welnu, de 0332542/150 Rio van Wolky stelt je daartoe in staat, maar dan met een vleugje extra klasse. Deze blauwe damesschoen is ontworpen voor de echte levensgenieters onder ons – degenen die het leven graag lachend tegemoet treden.

Met een lage schachthoogte, biedt deze schoen je de vrijheid om te bewegen zoals je dat wilt - of je nu door een bloeiend veld danst of achter de kinderen aanrent in het park. Geen gedoe, geen beperkingen, alleen blijde voeten en een glimlach op je gezicht.

Nu, laten we het even hebben over het materiaal van deze olijke schoen. De buitenkant is gemaakt van leer, soepel en sterk, perfect voor degenen die graag de gebaande paden verlaten. Bovendien zorgt de lederen voering ervoor dat je voeten in alle comfort blijven, zelfs na een lange dag. De zool, daarentegen, gemaakt van rubber, biedt je die vitale grip voor elke situatie. Traplopers vrezen? Nooit meer. Over kiezels lopen als een koorddanser? Verleden tijd.

Dus verwelkom de lente, of beter nog, het hele jaar door door jezelf te trakteren op dit karaktervolle blauwe pareltje uit de collectie bij Wolky. Een schoen om in te leven, om van te genieten, en om in te schitteren. Stap in de wereld van Wolky met de 0332542/150 Rio - een schoen die past bij jouw levensstijl en ambities. Voetjes van de vloer, het is tijd om te gaan!

Ben je op zoek naar sandalen die zowel stijlvol als comfortabel zijn? Zoek niet verder! De 0332542/150 Rio sandalen van Mulder Schoenen uit de SWING collectie zijn de perfecte keuze voor elke moderne en modebewuste vrouw. Deze sandalen zijn ontworpen met aandacht voor detail en bieden een perfecte combinatie van functionaliteit en trendsettend design.De Rio sandalen zijn voorzien van een dikke zool, waardoor je moeiteloos de hele dag kunt lopen zonder vermoeide voeten te krijgen. De verstelbare klittenbandsluiting zorgt ervoor dat je de sandalen kunt aanpassen aan jouw persoonlijke pasvorm, terwijl de volledig verstelbare wreef, voorvoet en enkel zorgen voor een optimale ondersteuning en comfort.Met het leder gevoerde binnenwerk biedt de 0332542/150 Rio sandalen van Mulder Schoenen de perfecte pasvorm en ademend vermogen, zodat je voeten fris en droog blijven, zelfs op de warmste zomerdagen. Het uitneembare kurken voetbed is geschikt voor eigen steunzolen en voegt een extra laagje comfort toe aan deze al geweldige sandalen.De sandalen zijn verkrijgbaar in een scala aan vrolijke kleuren, waardoor je elke outfit kunt opfleuren. Of je nu kiest voor klassiek blauw of een levendige kleur die bij je persoonlijkheid past, je zult zeker de show stelen met de 0332542/150 Rio sandalen.Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn beschikbaar in de maten 37 tot en met 42. Ze hebben een medium tot brede wijdte, waardoor ze geschikt zijn voor veel verschillende voetvormen.Mulder Schoenen staat bekend om zijn kwaliteitsschoenen die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Bij Mulder Schoenen begrijpen we dat schoenen je hele dag kunnen verpesten als ze niet goed passen of geen ondersteuning bieden. Daarom zijn al onze schoenen ontworpen met het oog op comfort en ondersteuning.We zijn er trots op dat we al 40 jaar vrouwen voorzien van comfortabele, ondersteunende schoenen die gemaakt zijn om op te lópen. Onze sandalen zijn geen uitzondering. Met de 0332542/150 Rio sandalen kun je zorgeloos de dag door gaan, wetende dat je de hele dag comfortabel en stijlvol zult lopen.Dus dames, waar wacht je nog op? Verwen jezelf met de Mulder Schoenen 0332542/150 Rio sandalen en ervaar het comfort en de stijl waar Wolky bekend om staat. Bestel vandaag nog jouw paar en geniet van elke stap die je zet.