Clarks

Sheer Rose - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 5 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00039816
-
Op zoek naar een paar schoenen dat zowel elegant als comfortabel is? Dan zijn de Sheer Rose - D schoenen van Mulder Schoenen de perfecte keuze voor jou. Met hun stijlvolle zwarte kleur en lage schachthoogte passen deze schoenen perfect bij elke outfit, of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit hebt gepland.
De Sheer Rose - D schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxe uitstraling hebben. De rubberen zool zorgt voor een goede grip, waardoor je zelfverzekerd kunt lopen, zelfs op gladde oppervlakken. Bovendien voorkomt de textielen voering wrijving en zorgt hij ervoor dat je voeten comfortabel blijven, zelfs na een lange dag.
Als je kijkt naar het ontwerp van deze schoenen, zie je meteen de aandacht voor detail die Clarks zo kenmerkt. Het subtiele decoratieve element aan de voorkant van de schoen voegt een vleugje vrouwelijkheid toe, terwijl de eenvoudige vormgeving ervoor zorgt dat de Sheer Rose - D schoenen tijdloos zijn en overal bij passen.
Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, is Clarks de naam waar je op kunt vertrouwen als het gaat om kwaliteit en vakmanschap. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar is Clarks een merk dat bekend staat om zijn actuele modetrends en innovatieve ontwerpen.
Sinds de oprichting in 1825, in het pittoreske Street in Somerset, Engeland, heeft Clarks zich ontwikkeld tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen. De geschiedenis en het erfgoed van het merk zijn duidelijk te zien in de Sheer Rose - D schoenen, waar vakmanschap en traditie samenkomen met eigentijdse stijl.
Dus waar wacht je nog op? Voeg de Sheer Rose - D schoenen van Mulder Schoenen toe aan je collectie en geniet van het beste van comfort en stijl. Of je nu op zoek bent naar een paar schoenen voor je werk, een speciale gelegenheid of gewoon voor dagelijks gebruik, deze schoenen zullen je niet teleurstellen. Bestel vandaag nog en stap vol vertrouwen de wereld in, elke stap van de dag.