Clarks

Laina55 Court - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 5 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041419
-
Wil je schoenen die een combinatie zijn van stijlvol design en ultiem comfort? Dan zijn de Laina55 Court - D schoenen van Clarks echt iets voor jou! Deze zwarte pareltjes zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar een tijdloze en veelzijdige schoen.
De Laina55 Court - D is gemaakt van hoogwaardig zwart leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. Het materiaal voelt zacht aan en vormt zich naar jouw voeten voor een perfecte pasvorm. Het fijne textiel voering zorgt ervoor dat je voeten comfortabel en fris blijven, zelfs tijdens lange dagen.
Wat deze schoenen extra speciaal maakt, is de lage schachthoogte. Dit geeft de Laina55 Court - D een elegante uitstraling en maakt ze geschikt voor allerlei gelegenheden, van werk tot een avondje uit.
De rubberen zool biedt grip en stabiliteit, zodat je moeiteloos over elk oppervlak kunt lopen. Of je nu op straat, op kantoor of op een feestje bent, met deze schoenen loop je altijd met zelfvertrouwen en comfort.
Clarks is een merk dat al sinds 1825 bekend staat om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. De Laina55 Court - D is een perfect voorbeeld van deze kenmerken, gecombineerd met baanbrekende ontwerpen en innovaties.
Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik verkoopt Clarks jaarlijks meer dan 50 miljoen paar schoenen. Dit Engelse merk is al bijna twee eeuwen een begrip in de schoenenwereld.
Dus, als je op zoek bent naar een paar zwarte schoenen die comfortabel, stijlvol en veelzijdig zijn, zoek dan niet verder. De Laina55 Court - D van Clarks is precies wat je nodig hebt. Maak een statement met je schoenen en geniet van ultiem draagcomfort. Bestel nu jouw paar en ervaar de kwaliteit van Clarks!