Clarks

Laina Rae - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Goud
Schachthoogte laag
Hakhoogte 8 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036209
-
Goud, champagne, en een vleugje glans - dat is waar de Laina Rae - D damesschoen van Mulder Schoenen voor staat. Met zijn lage schachthoogte en met liefde vervaardigd van hoogwaardige materialen, is deze schoen een ware must-have voor elke modieuze vrouw.
Clarks, de wereldleider in alledaagse schoenen, combineert actuele modetrends met vakmanschap. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht per jaar, is Clarks een merk dat comfort en hoogwaardige kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. En de Laina Rae - D is geen uitzondering.
Het gouden kleurenpalet van deze schoen is absoluut oogverblindend. Het glanst subtiel in het zonlicht en geeft elke stap een vleugje glamour. Maar geen zorgen, de kleur is niet overdreven opvallend. Het is eerder een ingetogen tint die perfect past bij elke outfit. En als je op zoek bent naar iets unieks, heeft deze schoen ook een champagnekleurige variant die net zo elegant is.
De lage schachthoogte van de Laina Rae - D geeft deze schoen een moderne uitstraling. Het creëert een slanke en gestroomlijnde look die perfect is voor formele gelegenheden, maar ook voor dagelijks gebruik. Of je nu naar kantoor gaat of lekker uit eten wilt, met deze schoenen voel je je altijd modieus en zelfverzekerd.
Daarnaast is het materiaal van deze schoen net zo bijzonder als het design. De voering is gemaakt van leer, wat zorgt voor ademend vermogen en ultiem draagcomfort. Je voeten zullen zich de hele dag fris en comfortabel voelen, zelfs tijdens lange wandelingen. De zool is gemaakt van rubber, waardoor de schoen een goede grip heeft en stabiel aanvoelt. En de buitenkant van de schoen is ook van leer, wat de duurzaamheid en kwaliteit van de Laina Rae - D garandeert.
Niet alleen is de Laina Rae - D een stijlvolle en comfortabele schoen, maar het is ook een product waar je met een gerust hart in kunt investeren. Clarks staat bekend om hun vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit, en dat is te zien in elk detail van deze schoen. Van de perfect afgewerkte naden tot de doordachte ontwerpen, Clarks laat zien waarom zij al bijna 200 jaar een toonaangevende speler zijn in de schoenenindustrie.
Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje glans toe aan je schoenencollectie met de Laina Rae - D van Mulder Schoenen. Vertrouw op de ervaring van Clarks en geniet van comfort, kwaliteit en stijl in één paar schoenen. Bestel vandaag nog en maak el