Clarks

Kaylin60Court2 - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 6 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00043776
-
Wil je er stijlvol uitzien zonder in te leveren op comfort? Dan is de Kaylin60Court2 - D van Clarks het perfecte paar schoenen voor jou. Met dit elegante ontwerp en hoogwaardige materialen ben je altijd klaar om indruk te maken, waar je ook naartoe gaat.
Deze zwarte schoenen zijn een absolute must-have in elke schoenenkast. De zwarte kleur is tijdloos en past bij elke outfit, of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit. De lage schachthoogte geeft je een elegante en verfijnde uitstraling. Je voelt je zelfverzekerd en krachtig met elke stap die je zet.
De voering en buitenkant zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Dit materiaal zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een ademend gevoel. Je voeten blijven fris en comfortabel, zelfs tijdens lange dagen. De rubberen zool biedt uitstekende grip op alle soorten ondergronden, waardoor je zorgeloos kunt bewegen.
Als Clarks-klant weet je dat het merk synoniem staat voor vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Al meer dan 195 jaar combineert Clarks actuele modetrends met vakwerk. Deze erfgoed combineert het beste van beide werelden: tijdloze stijl en innovatieve ontwerpen. Clarks verkoopt jaarlijks meer dan 50 miljoen paar schoenen, dus je kunt er zeker van zijn dat je investeert in een product dat geliefd is bij veel mensen over de hele wereld.
Dus waar wacht je op? Laat jezelf stralen met de Kaylin60Court2 - D van Clarks. Dit paar schoenen maakt jouw outfit compleet en zorgt ervoor dat je er altijd trendy uitziet. Of je nu naar een formele gelegenheid gaat of gewoon een casual dag hebt, deze schoenen geven je de veelzijdigheid en stijl die je nodig hebt.
Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de elegantie van Clarks. Met de Kaylin60Court2 - D zul je nooit meer concessies hoeven doen op het gebied van stijl en comfort. Het is tijd om jezelf te trakteren op de perfecte schoenen voor elke gelegenheid.