Clarks

Kaylin Cara - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Roze
Schachthoogte laag
Hakhoogte 7 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00039830
-
Mulder Schoenen presenteert de Kaylin Cara - D. Deze prachtige schoen in de kleur roze is een pareltje dat je niet kunt weerstaan. Met zijn lage schachthoogte en elegante uitstraling is de Kaylin Cara - D de perfecte keuze voor dames die stijl en comfort willen combineren.
Wat deze schoen echt bijzonder maakt, is het vakmanschap en de hoogwaardige kwaliteit waar Clarks bekend om staat. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks als geen ander hoe ze modetrends kunnen vertalen naar comfortabele en duurzame schoenen.
Het bovenwerk van de Kaylin Cara - D is gemaakt van leer, wat niet alleen een luxe uitstraling geeft, maar ook zorgt voor duurzaamheid. De praline patent kleur voegt een vleugje speelsheid toe aan deze stijlvolle schoen. De voering van textiel is zacht en ademend, waardoor je voeten de hele dag fris blijven. De rubberen zool biedt uitstekende grip en zorgt voor een stabiele en comfortabele stap, waar je ook naartoe gaat.
Of je nu een dag op kantoor hebt, een avondje uit gaat of gewoon een wandeling maakt, de Kaylin Cara - D biedt het comfort en de ondersteuning die je nodig hebt. Deze veelzijdige schoen past bij zowel een formele als een casual outfit, waardoor je eindeloos kunt combineren.
Clarks, opgericht in 1825, heeft een lange geschiedenis van vakmanschap en innovatie. Het merk staat bekend om zijn baanbrekende ontwerpen en het creëren van schoenen die zowel trendy als functioneel zijn. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar over de hele wereld weet Clarks precies hoe ze aan de behoeften van de moderne vrouw kunnen voldoen.
Dus waar wacht je nog op? Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en haal vandaag nog de Kaylin Cara - D in huis. Schoenen van Mulder Schoenen en Clarks staan garant voor kwaliteit, comfort en stijl. Bestel nu en geef je outfit de finishing touch die het verdient.