Clarks

Kaylin Cara 2 - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00043893
-
Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele pump? Dan is de Kaylin Cara 2 - D van Mulder Schoenen echt iets voor jou! Deze pumps zijn gemaakt van hoogwaardig suede, waardoor ze een luxe uitstraling hebben. De zwarte kleur geeft ze een tijdloze en elegante look die bij elke outfit past.
Wat deze pumps echt bijzonder maakt, is het draagcomfort. De voering is namelijk gemaakt van leer, waardoor je voeten de hele dag door kunnen ademen. De rubberen zool zorgt voor goede grip en demping, waardoor je moeiteloos de hele dag op deze pumps kunt lopen. Of je nu een belangrijke zakelijke afspraak hebt of een avondje uit gaat, met de Kaylin Cara 2 - D ben je altijd verzekerd van comfort en stijl.
Clarks, het merk achter deze geweldige pumps, is al ruim 195 jaar een begrip in de schoenenwereld. Met hun vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit zijn ze uitgegroeid tot 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. Elk paar Clarks schoenen wordt met veel liefde en aandacht gemaakt, zodat jij kunt genieten van optimaal comfort en stijl.
Het merk werd opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Wat begon als een klein familiebedrijfje is uitgegroeid tot een internationaal bekend merk, met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Clarks staat bekend om hun baanbrekende ontwerpen en innovaties, waardoor ze altijd voldoen aan de actuele modetrends.
Met de Kaylin Cara 2 - D pumps van Mulder Schoenen haal je dus niet alleen een stijlvol en comfortabel paar schoenen in huis, maar ook een stuk vakmanschap en kwaliteit waar Clarks voor staat. Durf te stralen met deze zwarte pumps en voel je zelfverzekerd bij elke gelegenheid. Bestel ze vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl van Clarks!