Clarks

Orinoco2 Hi - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte hoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Geolied leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00043809
-
Clarks Orinoco2 Hi - D Boots: Ontdek de Ultieme Vrouwelijkheid en Comfort in Bruin
Ben je op zoek naar de perfecte combinatie van vrouwelijkheid en comfort? Zoek niet verder, want de Clarks Orinoco2 Hi - D Boots zijn alles wat je nodig hebt! Deze prachtige bruine laarzen laten je stralen terwijl je elke stap met zelfvertrouwen zet.
Ontworpen met de actuele modetrends in gedachten, bieden deze laarzen een perfecte balans tussen stijl en vakmanschap. Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet precies hoe ze aan al je behoeften kunnen voldoen. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, zijn ze de leider in de industrie.
De Orinoco2 Hi - D Boots hebben een schachthoogte die je benen optisch verlengt en een elegant accent toevoegt aan elke outfit. Het geoliede leer, van hoogwaardige kwaliteit, zorgt voor een duurzame en tijdloze uitstraling. En alsof dat nog niet genoeg is, is de voering gemaakt van textiel, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel en fris blijven.
Deze laarzen zijn niet alleen mooi, maar ook zeer praktisch. De TR-zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je vol vertrouwen elke ondergrond kunt trotseren. Of je nu een avondje uit gaat met vrienden of een lange wandeling maakt in de natuur, de Orinoco2 Hi - D Boots zullen je niet teleurstellen.
Als je denkt dat deze laarzen speciaal zijn, heb je gelijk! Maar dat is nog niet alles. Clarks is een merk dat bekend staat om zijn voortdurende inzet voor hoogwaardige kwaliteit, vakmanschap en innovatieve ontwerpen. Sinds de oprichting in 1825 in het Engelse graafschap Somerset, heeft Clarks een reputatie opgebouwd als marktleider op het gebied van schoenen. Met verkooppunten in 35 landen is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming die bekend staat om zijn tijdloze en kwalitatief hoogwaardige producten.
Dus waar wacht je nog op? Laat geen enkel moment voorbijgaan zonder de Clarks Orinoco2 Hi - D Boots in je schoenencollectie te hebben. Met hun unieke mix van stijl, vakmanschap en draagcomfort, zullen deze laarzen je elke dag weer inspireren. Bestel ze nu en creëer je eigen persoonlijke stijlverhaal met Clarks onze Orinoco2 Hi - D Boots!