Clarks

Mascarpone2 Go - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Schachthoogte enkelhoog
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00047310
-
Wil jij de show stelen met je stijlvolle en trendy enkellaarsjes? Zoek dan niet verder, want de Mascarpone2 Go - D is precies wat je nodig hebt! Deze prachtige enkellaarsjes van Mulder Schoenen in de kleur bruin zijn perfect voor elke gelegenheid.
Met een schachthoogte van enkellengte en een materiaalvoering van textiel, zorgen deze laarsjes ervoor dat je voeten de hele dag comfortabel blijven. De TR-zool zorgt niet alleen voor grip en stabiliteit, maar ook voor duurzaamheid. En de kers op de taart? Het materiaal aan de buitenkant is hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en een perfecte pasvorm.
De Mascarpone2 Go - D is speciaal ontworpen voor dames die houden van kwaliteit en stijl. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon casual de stad in wilt, deze enkellaarsjes maken elke outfit compleet. Van een chique broekpak tot een trendy rok, de veelzijdigheid van deze laarsjes is eindeloos.
En laten we het merk Clarks niet vergeten! Al meer dan 200 jaar staat Clarks bekend om hun vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Deze internationale onderneming is niet voor niets 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. En met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar, weet je dat je bij Clarks goed zit.
Dus waar wacht je nog op? Voeg de Mascarpone2 Go - D toe aan je schoenencollectie en maak een statement met je stijl. Bestel nu en laat je verrassen door het vakwerk en de comfortabele pasvorm van deze prachtige enkellaarsjes. Met Mulder Schoenen en Clarks ben je verzekerd van kwaliteit, comfort en een unieke uitstraling.