Clarks

Maru London - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00044069
-
Hey jij! Ben je op zoek naar een paar schoenen dat klassiek design combineert met een modern tintje? Dan moet je zeker de Maru London - D van Clarks eens bekijken! Deze prachtige damesschoen is perfect voor elke gelegenheid en zal je outfit naar een hoger niveau tillen.
De Maru London - D is gemaakt van hoogwaardig suede in een warme, bruine kleur. Dit geeft de schoen een luxe uitstraling en maakt hem veelzijdig genoeg om te combineren met al je favoriete outfits. Of je nu een casual jeans of een chique rok draagt, deze schoen voegt altijd een vleugje stijl toe.
Wat deze schoen echt bijzonder maakt, is de crepezool. Deze kenmerkende zool van Clarks biedt niet alleen een comfortabele pasvorm, maar zorgt ook voor een unieke uitstraling. Het zorgt voor een goede grip en demping, waardoor je de hele dag door moeiteloos kunt lopen en genieten van optimaal comfort.
De Maru London - D heeft een lage schachthoogte, net onder de enkel, wat zorgt voor een eigentijdse look. De strakke lijnen en eenvoudige vormgeving maken dit model tijdloos en gemakkelijk te combineren. Of je nu naar je werk gaat of een avondje uit, deze schoen is altijd een goede keuze.
Als je waarde hecht aan vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit, dan is Clarks het merk voor jou. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, combineert Clarks actuele modetrends met vakwerk. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht per jaar, weet je zeker dat je kiest voor een merk dat geliefd is bij velen.
Clarks werd opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James en is sindsdien gevestigd in Street, Engeland. Vanuit die bescheiden beginperiode is het merk uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen. Het merk blijft echter trouw aan haar waarden van hoogwaardige kwaliteit, innovatieve ontwerpen en vakmanschap.
Dus waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat je de show steelt met de Maru London - D van Clarks! Bestel nu en voeg deze tijdloze schoen toe aan je collectie. Trust me, je zult er geen spijt van krijgen. Ga voor stijl, comfort en kwaliteit. Ga voor Clarks!