Clarks

Un Elda Hi - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Schachthoogte hoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00040008
-
Productbeschrijving:
Hey jij daar! Ben je op zoek naar een paar stijlvolle, comfortabele en kwalitatieve schoenen? Dan hebben wij dé perfecte match voor jou: de Un Elda Hi - D van Clarks! Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor dames zoals jij die op zoek zijn naar een combinatie van moderne trends en vakmanschap.
Met de Un Elda Hi - D ben je altijd on-trend en maak je een echte fashion statement. Ze zijn uitgevoerd in een tijdloos zwarte kleur, waardoor ze eenvoudig te combineren zijn met al jouw favoriete outfits. Of je nu een casual jeans of een chique jurk draagt, deze schoenen voegen altijd een vleugje stijl toe aan je look.
Deze schoenen hebben een hoog schachthoogte, wat niet alleen zorgt voor een trendy uitstraling, maar ook je enkels warm en beschermd houdt. De buitenkant van de schoenen is gemaakt van hoogwaardig leer, wat niet alleen duurzaam is, maar ook voor een luxe uitstraling zorgt. Daarnaast is de voering gemaakt van textiel, wat zorgt voor ademend vermogen en extra comfort.
Met de rubberen zool van de Un Elda Hi - D geniet je van optimale grip en loop je met gemak over iedere ondergrond. Of je nu een wandeling maakt in het park of snel naar je werk moet rennen, deze schoenen zorgen altijd voor stabiliteit en comfort. Daarnaast zijn ze voorzien van Clarks' baanbrekende innovaties, waardoor je de hele dag door kunt blijven bewegen zonder pijnlijke voeten.
Clarks, als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, streeft altijd naar vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Deze waarden zie je duidelijk terug in de Un Elda Hi - D. Het merk is al sinds 1825 bezig met het creëren van schoenen die zowel trendy als comfortabel zijn. Met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar weet je dat je kunt vertrouwen op Clarks.
Dus waar wacht je nog op? Maak je schoenencollectie compleet met de Un Elda Hi - D van Clarks! Bestel ze nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Maak een statement en zet de eerste stap naar een onvergetelijke look. Met deze schoenen ben jij klaar om de wereld te veroveren!