Wolky

0126130/000 Edmonton

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte halfhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045504

Stel je voor: je zet nog voor zonsopgang een voet buiten de deur, klaar om de dag te beginnen. Aan je voeten zit een paar schoenen waarin zowel je voeten als Planet Earth een zucht van verlichting slaken: de 0126130/000 Edmonton van Wolky. Deze wonderlijke, halflange stappers imponeren met hun krachtige kleur blauw en strak leren buitenkant. Maar oh, er is zoveel meer dan wat je aan de buitenkant ziet.

Kijk eens dieper, en je ontdekt een tweede huid van leer, verstopt aan de binnenkant van de schoen. Niet alleen knettercomfortabel, maar ook een kei in voeten fris en droog houden. Het is alsof de Edmonton tegen je voeten fluistert: 'Trek die sokken uit, meid! Ik zorg wel voor je.'

En dan die zool. Houd je vast, want ons rubberen wonder is gemaakt om ervoor te zorgen dat je met beide voeten op de grond blijft, hoe stormachtig de dag ook is. Sprint je naar de trein of doorloop je een regenachtig winkelcentrum, de Edmonton laat je struinen alsof het een zonnige zomerdag is. Gestyled met een jeans of een rok, laat de Edmonton je stralen als nooit tevoren!

Trakteer je voeten en kleedkast op de Wolky 0126130/000 Edmonton en ga in stijl de straat op. Wie zei daar dat je geen stijl, comfort en liefde voor de planeet in een schoen kon stoppen? De Mulders hebben het weer klaargespeeld! En vergeet niet: wanneer je stap voor stap door het leven gaat met ons blauwe wonder, wordt elke dag een beetje meer jouw dag.

Hee jij daar! Ben je op zoek naar schoenen die jouw dag kunnen maken of breken? Dan ben je bij Wolky aan het juiste adres. Als specialist op het gebied van comfortabele schoenen weten we precies wat jij nodig hebt. En vandaag willen we je graag kennis laten maken met een van onze favoriete modellen: de 0126130/000 Edmonton.
De Edmonton is een pareltje onder de damesschoenen. Met zijn opvallende blauwe kleur en halfhoge schachthoogte is hij niet alleen trendy, maar ook super comfortabel. Het materiaal van zowel de voering als de buitenkant is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor de schoen zich perfect vormt naar jouw voeten. De rubberen zool zorgt voor optimale grip en demping, zodat je de hele dag moeiteloos kunt rondlopen.
Maar wat deze schoen echt bijzonder maakt, is het unieke voetbed van Wolky. Al sinds de jaren '80 staat Wolky bekend om zijn anatomisch gevormde voetbedden, en de Edmonton is daar geen uitzondering op. Dit voetbed combineert kurk met een laag memory foam voor ongeëvenaard comfort. Het ondersteunt je voeten op de juiste plekken en voelt tegelijkertijd heerlijk zacht aan. Alsof je op wolken loopt!
Bij Wolky hebben we niet alleen oog voor comfort, maar ook voor stijl. Onze schoenen worden ontworpen én met de hand gemaakt, zodat we overal controle over hebben en de perfecte combinatie van comfort en kwaliteit kunnen leveren. De Edmonton is daar een perfect voorbeeld van. Met zijn tijdloze design en trendy blauwe kleur is hij een echte eyecatcher. Je kunt hem eindeloos combineren met verschillende outfits, van een casual jeans tot een elegante jurk.
Maar daar houdt het niet op. Bij Wolky begrijpen we dat elke voet uniek is en dat sommige vrouwen specifieke wensen hebben. Daarom hebben we ook een uitgebreide collectie 'Specials', speciaal voor vrouwen met bijvoorbeeld hallux valgus, diabetes of een voorkeur voor waterproof schoenen. Wat je wensen ook zijn, Wolky heeft altijd de perfecte schoen voor jou.
Dus waar wacht je nog op? Laat je voeten verwennen met de comfortabele en stijlvolle Edmonton. Treed binnen in de wereld van Wolky en ontdek waarom zoveel vrouwen niet meer zonder kunnen. Bestel nu jouw paar Edmonton schoenen en ervaar zelf het verschil. Jouw voeten verdienen het! Werkt dit beter in een opzet met opsommingstekens of paragrafen?