Clarks

Un Rio Step - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00039058
-
Wil jij de show stelen met een paar trendy schoenen? Dan is de Un Rio Step - D van Mulder Schoenen echt iets voor jou! Deze blauwe damesschoenen zijn een perfecte mix van stijl en comfort. Met hun lage schachthoogte en hoogwaardige kwaliteit zijn ze ideaal voor dagelijks gebruik.
Mulder Schoenen geeft je de kans om mee te gaan met de actuele modetrends, zonder in te leveren op vakwerk. Als een merk dat al sinds 1825 bestaat, weet Clarks als geen ander hoe ze kwalitatieve schoenen moeten maken. Met meer dan 50 miljoen paar verkocht jaarlijks, zijn zij 's werelds grootste fabrikant van alledaagse schoenen.
De Un Rio Step - D is niet alleen stijlvol, maar ook bijzonder comfortabel. De schoenen zijn voorzien van een voering en buitenkant van leer, wat zorgt voor een zacht en aangenaam gevoel aan je voeten. En dankzij de rubberen zool heb je ook nog eens goede grip op verschillende ondergronden.
Deze schoenen zijn perfect voor een dagje shoppen in de stad, een wandeling door het park of een casual kantoordag. De blauwe kleur geeft een frisse en moderne uitstraling, terwijl het minimalistische design zorgt voor een tijdloze look.
Of je nu een jeans draagt of een zomerjurk, de Un Rio Step - D maakt elke outfit compleet. Het subtiele detail van het Clarks logo op de schoen geeft een vleugje elegantie en laat zien dat jij gaat voor kwaliteit.
Wist je dat Clarks niet alleen bekendstaat om hun vakmanschap, maar ook om hun innovaties? Ze blijven altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de schoenenindustrie en implementeren deze in hun ontwerpen. Zo ben je altijd verzekerd van de nieuwste trends en technologieën.
Dus waar wacht je nog op? Laat jouw schoenencollectie stralen met de Un Rio Step - D van Mulder Schoenen. Met hun trendy blauwe kleur, hoogwaardige materialen en comfortabele pasvorm zijn deze schoenen een must-have voor elke fashionista. Bestel ze nu en loop binnenkort rond in stijl!