Clarks

Un Maui Step - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Roze
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Gemixte materialen
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00039039
-
Wil jij de show stelen met een paar modieuze schoenen die comfortabel zijn en van hoge kwaliteit? Dan is de Un Maui Step - D van Clarks de perfecte keuze voor jou! Deze roze schoenen voor dames zijn niet alleen trendy, maar ook gemaakt met vakmanschap en oog voor detail.
Met zijn lage schachthoogte en gemixte materialen zool is de Un Maui Step - D niet alleen stijlvol, maar ook erg praktisch. De nubuck buitenkant geeft de schoenen een luxe uitstraling en maakt ze ook nog eens duurzaam. Met deze schoenen loop je er dus niet alleen trendy bij, maar kun je ook vertrouwen op hun langdurige kwaliteit.
Wat de Un Maui Step - D echt bijzonder maakt, is de aandacht voor comfort. De voering is gemaakt van leer, wat zorgt voor een zacht en ademend gevoel. Of je nu een dagje gaat shoppen, naar kantoor gaat of een avondje uit hebt gepland, deze schoenen zorgen ervoor dat je de hele dag door comfortabel blijft.
Clarks, als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat bekend om zijn vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen die jaarlijks worden verkocht, weet je dat je met Clarks een betrouwbaar en trendy merk hebt.
In 1825 werd Clarks opgericht door de broers Cyrus en James in het Engelse graafschap Somerset. Sindsdien heeft het merk zich ontwikkeld tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen. Met de Un Maui Step - D haal jij dus een stukje van deze rijke geschiedenis in huis.
Kortom, de Un Maui Step - D van Clarks is de ultieme keuze voor dames die op zoek zijn naar trendy schoenen die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Met zijn roze kleur en luxe nubuck buitenkant maak je een echt fashion statement. Dus waar wacht je nog op? Haal nu jouw eigen paar Un Maui Step - D schoenen en stap met vertrouwen en stijl de wereld in!