Clarks

Un Maui Step - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Wit
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Gemixte materialen
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00039041
-
Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle instappers? Dan is de Clarks Un Maui Step - D in het wit een perfecte keuze voor jou! Deze instappers voor dames zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de voering. De gemixte materialen zool zorgen voor een optimale grip en duurzaamheid.
Wat deze instappers echt uniek maakt, is de combinatie van actuele modetrends en vakwerk. Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, heeft meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht. Ze staan bekend om hun vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Bij Clarks staan baanbrekende ontwerpen en innovaties altijd voorop.
De Un Maui Step - D is geen uitzondering. Met de strakke witte kleur en het minimalistische ontwerp past deze instapper perfect bij elke outfit. Of je nu naar een feestje gaat of een dagje gaat winkelen, deze schoenen geven je een moeiteloos stijlvolle uitstraling.
Naast het modieuze design bieden deze instappers ook ultiem draagcomfort. Door het gebruik van hoogwaardig leer voelen ze zacht en soepel aan. Je voeten worden omhuld in luxe en je kunt de hele dag zonder problemen blijven lopen.
De Un Maui Step - D is niet alleen modieus en comfortabel, maar ook duurzaam. Clarks besteedt veel aandacht aan het selecteren van materialen die lang meegaan. De gemixte materialen zool biedt niet alleen goede grip, maar zorgt er ook voor dat deze instappers lang meegaan. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je snel nieuwe schoenen moet kopen.
Clarks is van oorsprong een Engels merk, opgericht in 1825 in het plaatsje Street in Somerset. Sindsdien is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Het vakmanschap en de kwaliteit waar het merk bekend om staat, zie je terug in elke schoen die ze maken.
Kortom, de Clarks Un Maui Step - D in het wit is de perfecte keuze voor dames die op zoek zijn naar comfortabele, stijlvolle en duurzame instappers. Met de combinatie van vakmanschap, een trendy design en hoogwaardige materialen ben je verzekerd van een geweldige schoenervaring. Kies voor Clarks en ervaar zelf waarom ze wereldwijd zo geliefd zijn. Bestel nu en stap in stijl!