Skechers

Go Walk Prized 15900

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Skechers
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00042271
15900
Hey jij daar! Ben je klaar om de wereld te veroveren met de Go Walk Prized 15900 schoenen van Mulder Schoenen? Deze trendy damesschoenen zijn perfect voor de moderne vrouw die op zoek is naar stijl en comfort.
Met een slanke zwarte kleur zijn deze schoenen eenvoudig te combineren met elke outfit. Of je nu gaat voor een chique look of een casual stijl, de Go Walk Prized 15900 past altijd perfect bij jouw stijl. Het lage model geeft je voeten veel bewegingsvrijheid, zodat je de hele dag comfortabel kunt lopen.Wat deze schoenen echt speciaal maakt, is het gebruik van duurzame, gerecyclede materialen. Bij Mulder Schoenen hechten we veel waarde aan onze planeet en willen we bijdragen aan een groenere wereld. Door te kiezen voor de Go Walk Prized 15900 draag je niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar loop je er ook nog eens super trendy bij!De binnenzool van deze schoenen is gemaakt van memory foam, waardoor elke stap voelt als een zachte en veerkrachtige wolk. Dit innovatieve materiaal past zich aan de vorm van je voeten aan en zorgt voor ultiem comfort, de hele dag door. Nooit meer vermoeide voeten na een lange dag, maar juist aangenaam en energiek de dag doorkomen.De Go Walk Prized 15900 heeft een rubberen zool die zorgt voor goede grip en stabiliteit. Of je nu op weg bent naar je werk, een dagje gaat winkelen of een gezellige wandeling maakt, deze schoenen bieden de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.
Mulder Schoenen is een merk dat bekend staat om zijn comfort en kwaliteit. Als familiegericht merk zetten wij de mensen altijd op de eerste plaats, inclusief onze medewerkers, klanten en de planeet. Duurzaamheid en respect voor de mens en de natuur staan bij ons hoog in het vaandel.Dus waar wacht je nog op? Maak elke stap bijzonder met de Go Walk Prized 15900 schoenen van Mulder Schoenen. Bestel ze vandaag nog en voeg een vleugje stijl en comfort toe aan je leven. Met deze schoenen ben je klaar om de wereld te veroveren!