Skechers

Go Walk Prized 15900

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Skechers
Kleur Roze
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00042271
15900
Hey jij daar! Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle schoen die ook nog eens eco-friendly is? Dan is de Skechers Go Walk Prized 15900 dé schoen voor jou!
Deze schoen is niet alleen trendy, maar ook nog eens duurzaam en gemaakt van gerecyclede materialen. Skechers is een merk dat waarde hecht aan de planeet en met deze schoenen maken ze het gemakkelijk om een positieve impact te maken.
Met een lage schachthoogte en een gebreid bovenwerk biedt de Go Walk Prized 15900 niet alleen een perfecte pasvorm, maar ook extra ademend vermogen. Je voeten blijven fris en comfortabel, zelfs tijdens lange wandelingen.
Deze schoen is speciaal ontworpen voor dames, met oog voor zowel stijl als functionaliteit. De roze kleur is helemaal on trend en geeft elke outfit een vrolijke en vrouwelijke touch. De rubberen zool zorgt voor goede grip en ondersteuning tijdens het lopen.
En laten we het belangrijkste aspect niet vergeten: het comfort! De Go Walk Prized 15900 is voorzien van een dempende binnenzool van memory foam. Dit betekent dat elke stap die je zet als een wolk zal aanvoelen. Geen vermoeide voeten meer aan het eind van de dag, maar juist een energiek gevoel om lekker door te blijven gaan.
Als onderdeel van de Skechers-familie, weet je dat je kunt rekenen op kwaliteit en zorg. Skechers houdt niet alleen rekening met het comfort van hun klanten, maar ook met het welzijn van hun medewerkers en het milieu. Door voor deze schoen te kiezen, draag je bij aan een betere wereld.
Kortom, met de Go Walk Prized 15900 van Skechers heb je niet alleen een trendy, comfortabele en duurzame schoen, maar ook een stukje bijdrage aan een groenere wereld. Zet die volgende stap en voeg deze schoen toe aan je collectie. Bestel nu en laat je voeten stralen!