Clarks

Griffin Plaza - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00039910
-
Hey jij daar! Op zoek naar een paar schoenen dat de perfecte combinatie biedt van stijl, vakmanschap en comfort? Dan ben je bij Mulder Schoenen aan het juiste adres! Laat me je voorstellen aan de Griffin Plaza - D, een schoen die je niet wilt missen.
De Griffin Plaza - D is een stoere enkellaars voor dames met een uitgesproken bruine kleur. Maar deze kleur is niet zomaar bruin, het is 4 - dark tan lea. Een unieke tint die jouw outfit een extra dosis flair geeft. Kleed jezelf aan met vertrouwen en laat deze schoenen je persoonlijke stijl naar een hoger niveau tillen.
Het materiaal van de buitenkant van de schoen is leer van de hoogste kwaliteit. Clarks, een merk dat bekend staat om zijn vakmanschap, heeft ervoor gezorgd dat deze schoen niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam en lang meegaat. Dit is een investering waar je niet teleurgesteld in zult zijn.
De schachthoogte van de Griffin Plaza - D is enkelhoog, waardoor het een veelzijdige optie is die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Of je nu kiest voor een casual jeans en een T-shirt of voor een chique jurk, deze schoenen passen overal bij.
Maar laten we het ook even hebben over het comfort. De voering van de schoenen is gemaakt van textiel, waardoor je voeten zich de hele dag door lekker knus en comfortabel voelen. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uitgaat, deze schoenen zullen je nooit in de steek laten.
En laten we het niet vergeten over de zool. De zool van de Griffin Plaza - D is gemaakt van TR, een materiaal dat bekend staat om zijn flexibiliteit en grip. Dit zorgt voor een stabiele ervaring bij elke stap die je neemt. Geen compromis tussen stijl en functionaliteit, want deze schoenen hebben het allebei.
En het beste van alles? Deze geweldige schoenen komen van het wereldberoemde merk Clarks. Al sinds 1825, toen de broers Cyrus en James Clarks het merk oprichtten, staat Clarks synoniem voor vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, weet je dat je kunt vertrouwen op de ervaring en expertise van dit merk.
Dus waar wacht je nog op? Ga voor de Griffin Plaza - D en til je stijl naar een hoger niveau. Bestel ze vandaag nog bij Mulder Schoenen en voel het verschil dat alleen Clarks kan bieden. Wacht niet langer en ervaar zelf waarom Clarks al meer dan twee eeuwen een vaste waarde is in de schoenenindustrie.