Clarks

Hamble Buckle - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool PVC
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00043771
-
Mulder Schoenen presenteert: de Hamble Buckle - D voor dames. Deze prachtige schoen combineert moeiteloos stijl en vakmanschap en is een absolute must-have voor elke fashionista.
Met zijn verfijnde bruine kleur en enkelhoogte geeft de Hamble Buckle - D jou een trendy en moderne uitstraling. Of je nu een casual dagje uit gaat, een belangrijke vergadering hebt of een avondje uit op de planning hebt staan, deze schoen is geschikt voor elke gelegenheid.
De buitenkant van de schoen is gemaakt van hoogwaardig leer, wat niet alleen zorgt voor duurzaamheid, maar ook een luxe look en feel geeft. Het soepele textiel voeringmateriaal biedt een comfortabele ervaring voor langdurig gebruik.
Wat deze schoen echt uniek maakt, is de gespdetail op de bovenkant. Dit kleine accent voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp en maakt de Hamble Buckle - D een echte eyecatcher.
De zool van de schoen is gemaakt van PVC, waardoor deze flexibel en slijtvast is. Dit zorgt voor stabiliteit en grip bij elke stap die je zet, ongeacht de ondergrond.
Als onderdeel van Clarks, een wereldwijd toonaangevend schoenenmerk, ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap. Al meer dan 195 jaar streeft Clarks ernaar om de perfecte combinatie van mode en comfort te bieden. Met jaarlijks meer dan 50 miljoen verkochte paren staat Clarks bekend om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen.
Dus waar wacht je nog op? Stap uit je comfortzone en geef je schoenencollectie een upgrade met de Hamble Buckle - D. Bestel nu en geniet van de perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit.