Clarks

Griffin Lace - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Groen
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00044273
-
Hey jij! Ben je op zoek naar de perfecte schoenen die comfortabel zijn en er ook nog eens geweldig uitzien? Zoek niet verder, want Mulder Schoenen heeft de Griffin Lace - D schoenen voor dames in de prachtige kleur groen!
Deze schoenen zijn een echte eyecatcher en zullen zeker de show stelen. Met hun enkelhoogte geven ze je een trendy look en zijn ze perfect om te combineren met allerlei outfits. Of je nu een casual dagje hebt of een avondje uit, de Griffin Lace - D schoenen passen bij elke gelegenheid.
Wat deze schoenen echt uniek maakt, is het gebruik van hoogwaardige materialen. De buitenkant is gemaakt van luxe suède, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De voering van textiel zorgt voor ultiem comfort en laat je voeten ademen. En laten we de duurzame TR-zool niet vergeten, die zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden.
Clarks is al meer dan 195 jaar een vertrouwd merk als het gaat om schoenen van topkwaliteit. Ze combineren actuele modetrends met vakwerk en dat zie je zeker terug in de Griffin Lace - D schoenen. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks hoe ze jouw behoeften kunnen vervullen. Ze verkopen meer dan 50 miljoen paar schoenen per jaar, dus je kunt er zeker van zijn dat je in goede handen bent.
Het verhaal van Clarks begon in 1825, toen de broers Cyrus en James het merk oprichtten in het Engelse graafschap Somerset. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen. Vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit staan altijd voorop bij Clarks, en dat merk je in elk paar schoenen dat ze produceren.
Dus waar wacht je nog op? Laat je inspireren door de Griffin Lace - D schoenen van Mulder Schoenen en maak een statement met je look. De prachtige kleur groen, gecombineerd met het comfort en de kwaliteit van Clarks, maken deze schoenen een must-have voor elke fashionista. Aarzel niet langer en voeg deze beauty's toe aan je collectie. Bestel nu en maak je klaar om de wereld te veroveren met stijl en comfort!