Clarks

Desert Boot. - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Rood
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041479
-
Hey jij daar! Ben je op zoek naar stijlvolle en veelzijdige schoenen die je look compleet maken? Dan moet je absoluut de Desert Boot van Clarks hebben! Deze schoen is een ware klassieker, oorspronkelijk uitgebracht in 1950 en geïnspireerd door een ruige laars uit de Old Bazaar in Caïro. En raad eens? Hij is nog steeds mega populair!
Met de Desert Boot weet je zeker dat je er trendy uitziet. Het hoogwaardige rode suède zorgt voor een luxe uitstraling en de enkelhoogte geeft een moderne twist aan dit klassieke model. De strakke vetersluiting zorgt ervoor dat de schoen perfect om je voet zit, waardoor je de hele dag kunt genieten van optimaal draagcomfort.
Maar wat de Desert Boot echt bijzonder maakt, is de kenmerkende Clarks crêpezool. Deze zool is gemaakt van crepe, een natuurlijk rubber dat super licht en flexibel is. Hierdoor voelt het alsof je op wolken loopt! Daarnaast biedt de crepe zool ook nog eens uitstekende grip, zodat je zelfverzekerd elke stap zet.
De Desert Boot staat niet alleen bekend om zijn stijlvolle design en comfort, maar ook om de hoogwaardige materialen die gebruikt zijn. De buitenkant is gemaakt van suède van de beste kwaliteit en de voering is volledig van leer. Dit zorgt voor een duurzame schoen die lang meegaat en er ook na intensief gebruik nog steeds fantastisch uitziet.
Het merk Clarks is al sinds 1825 een begrip op het gebied van schoenen. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar weten zij als geen ander hoe ze vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit kunnen combineren met de laatste modetrends. Bij Clarks staat innovatie altijd voorop en dat zie je terug in de Desert Boot.
Of je nu in de stad op pad gaat, naar je werk of een avondje uit, met de Desert Boot ben je altijd verzekerd van een stijlvolle en comfortabele look. Combineer deze prachtige rode schoenen met je favoriete outfit en je zult gegarandeerd de show stelen!
Wacht dus niet langer en voeg de Desert Boot van Clarks vandaag nog toe aan je schoenencollectie. Met dit unieke pareltje aan je voeten ben je klaar om de wereld te veroveren! Bestel nu en ervaar het zelf.