Clarks

Desert Boot. - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Beige
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041479
-
Op zoek naar een stijlvolle en veelzijdige schoen die indruk maakt? Maak kennis met de Desert Boot. - D van Clarks. Deze unieke schoen werd in 1950 gelanceerd door Nathan Clark en is geïnspireerd op een ruige laars uit de oude bazaar in Caïro. En guess what? Het model is nog steeds even populair als toen!
Met zijn hoogwaardige beige suède bovenkant en strakke vetersluiting is de Desert Boot een echte eyecatcher. Clarks heeft oog voor detail en creëert een tijdloze look die perfect past bij de nieuwste modetrends. Of je nu een casual outfit draagt of juist iets meer gekleed gaat, deze schoen is jouw ideale match.
Wat maakt de Desert Boot nog specialer? Dat is de kenmerkende Clarks crepezool. Deze duurzame zool zorgt niet alleen voor optimaal draagcomfort, maar geeft ook een trendy twist aan het ontwerp. Met een enkelhoog schachtdesign biedt deze schoen ook nog eens extra ondersteuning aan je voeten.
Als we kijken naar de materialen, is gekozen voor alleen de beste kwaliteit. Het suède bovenwerk van topniveau zorgt voor een luxe uitstraling. De voering, compleet gemaakt van leer, zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel. De crêpezool garandeert een uitstekende grip en flexibiliteit, waardoor je de hele dag comfortabel kunt rondlopen.
Voor alle dames die op zoek zijn naar een schoen met klasse, is de Desert Boot absoluut een aanrader. Of je nu gaat winkelen, een avondje uit of gewoon op kantoor wilt shinen, met deze schoen maak je pas echt een statement. Combineer de Desert Boot met een jeans, rok of jurk en geef je outfit net dat beetje extra flair.
Clarks staat al sinds 1825 garant voor hoogwaardige kwaliteit en draagcomfort, en de Desert Boot is daar het perfecte voorbeeld van. Met baanbrekende ontwerpen en innovaties blijft Clarks wereldwijd de markt veroveren. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, verkoopt Clarks jaarlijks meer dan 50 miljoen paar. Met verkooppunten in maar liefst 35 landen is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming.
Dus waar wacht je nog op? Kies voor de Desert Boot. - D van Clarks en voel je zelfverzekerd, stijlvol en klaar om de wereld te veroveren. Laat je inspireren door de combinatie van actuele modetrends en vakmanschap, en loop stijlvol de wereld rond in deze prachtige schoenen!