Clarks

Desert Boot. - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041471
-
Wil je een paar schoenen dat perfect past bij de huidige modetrends en tegelijkertijd vakmanschap en draagcomfort biedt? Dan is de Desert Boot. - D van Clarks echt iets voor jou! Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat Clarks bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en baanbrekende ontwerpen. Laat me je vertellen waarom deze desert boots een absolute must-have zijn voor elke fashionista.
Met zijn tijdloze zwarte kleur past de Desert Boot. - D perfect bij elke outfit en elke gelegenheid. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een chique avondje uit gaat, deze schoenen laten je er altijd stijlvol uitzien. Het zwarte gepolijste leer geeft de schoenen een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat ze een echte eyecatcher zijn.
Niet alleen het uiterlijk van de schoen is indrukwekkend, maar ook het comfort is ongeëvenaard. De Desert Boot. - D heeft een enkelhoge schachthoogte, wat zorgt voor extra steun en stabiliteit. De voering van leer voelt niet alleen zacht aan, maar zorgt er ook voor dat je voeten kunnen ademen. De crêpe zool biedt uitstekende schokabsorptie en grip, zodat je de hele dag comfortabel kunt lopen, zonder vermoeide voeten te krijgen.
Clarks is al sinds 1825 toonaangevend op het gebied van schoenen en dat zie je terug in hun vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Elk paar Clarks wordt met uiterste zorg en precisie gemaakt, zodat jij jarenlang plezier hebt van je schoenen. Daarnaast staat Clarks bekend om zijn innovatie en baanbrekende ontwerpen. Met de Desert Boot. - D haal je dus niet alleen een tijdloos paar schoenen in huis, maar ook een stukje vernieuwing en innovatie.
Dus, waar wacht je nog op? Voeg de Desert Boot. - D van Clarks toe aan je schoenencollectie en ervaar zelf het vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit waar Clarks bekend om staat. Of je nu een lange wandeling wilt maken of een trendy outfit wilt completeren, met de Desert Boot. - D ben jij altijd fashion-forward. Bestel nu en loop binnenkort op wolkjes met je nieuwe favoriete schoenen!
Merk op: Clarks is een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen en is opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James. Elk jaar verkoopt Clarks meer dan 50 miljoen paar schoenen, en met recht!