Clarks

Desert Boot 2 - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00043913
-
Ben je op zoek naar een paar schoenen dat de perfecte combinatie biedt van stijl, comfort en vakmanschap? Zoek dan niet verder, want de Desert Boot 2 - D van Mulder Schoenen is precies wat je nodig hebt!
Deze prachtige bruine desert boots zijn speciaal ontworpen voor dames die houden van een tijdloze en moeiteloos chique uitstraling. Met hun enkelhoogte schachthoogte geven deze schoenen je een elegante look, terwijl ze toch comfortabel genoeg zijn om de hele dag te dragen.
Wat deze schoenen echt bijzonder maakt, is het gebruik van hoogwaardige materialen. De buitenkant van de Desert Boot 2 - D is gemaakt van suède, wat niet alleen zacht aanvoelt maar er ook luxe uitziet. De voering is bewust ongevoerd gelaten, waardoor je voeten kunnen ademen en je het hele jaar door van deze schoenen kunt genieten.
Deze schoenen zijn niet alleen mooi, maar ook uiterst duurzaam. De rubberen zool zorgt voor optimale grip en maakt deze schoenen geschikt voor alle soorten terrein. Of je nu een wandeling maakt door de stad of een avontuurlijke dag in de natuur beleeft, je kunt altijd vertrouwen op de Desert Boot 2 - D om je van comfort en stabiliteit te voorzien.
Mulder Schoenen heeft deze schoenen met grote zorg geselecteerd en we zijn er trots op om ze aan te kunnen bieden. Als officiële leverancier van topmerken zoals Clarks weten we wat belangrijk is voor onze klanten: kwaliteit, comfort en stijl. Clarks is een merk dat synoniem staat voor vakmanschap en innovatie. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht per jaar, kun je erop vertrouwen dat je met Clarks een uitstekende keuze maakt.
Dus waar wacht je nog op? Voeg de Desert Boot 2 - D toe aan je schoenencollectie en geniet van de perfecte mix van stijl en comfort. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avondje uit met vrienden, deze schoenen zullen je nooit teleurstellen. Bestel nu en maak deel uit van de wereldwijde Clarks-familie die al meer dan 195 jaar vertrouwt op onze schoenen. Kies voor kwaliteit, kies voor stijl, kies voor Mulder Schoenen en Clarks!