Clarks

Pure Tone - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036177
-
Hey! Ben je op zoek naar een paar mooie en comfortabele schoenen? Dan zit je helemaal goed met de Pure Tone - D van Mulder Schoenen! Deze zwarte damesschoenen zijn niet alleen stijlvol, maar ook van uitstekende kwaliteit.
Mulder Schoenen, een merk dat bekend staat om zijn vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit, heeft met de Pure Tone - D een echt pareltje gecreëerd. Deze schoenen zijn gemaakt van nubuck, een duurzaam materiaal dat zacht, soepel en slijtvast is. Dat betekent dat je deze schoenen niet alleen vandaag, maar ook nog jarenlang kunt dragen. De leren voering zorgt voor extra comfort en ademend vermogen, zodat je voeten de hele dag fris blijven.
Met een lage schachthoogte zijn deze schoenen zowel elegant als veelzijdig. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat, de Pure Tone - D is de perfecte keuze. De rubberen zool biedt grip en stabiliteit, zodat je met zelfvertrouwen elke stap kunt zetten. Het tijdloze zwarte design maakt deze schoenen gemakkelijk te combineren met elke outfit.
Clarks, het merk achter Mulder Schoenen, is een wereldwijde autoriteit op het gebied van schoenen. Al meer dan 195 jaar staat Clarks bekend om zijn innovatieve ontwerpen en compromisloze kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar is Clarks' vakmanschap en draagcomfort ongeëvenaard.
De Pure Tone - D is niet zomaar een paar schoenen. Het is een statement van stijl, comfort en kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een schoen voor alledaags gebruik of voor speciale gelegenheden, deze schoenen zullen je niet teleurstellen.
Dus waar wacht je nog op? Voeg de Pure Tone - D toe aan je collectie en geef jezelf de ultieme schoonheid en comfort die je verdient. Bestel vandaag nog en laat je verrassen door de perfecte combinatie van vakmanschap en flair!