Clarks

Aubrie Sun - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 7 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00044849
-
Wil je een paar schoenen dat stijlvol, comfortabel en van topkwaliteit is? Dan is de Aubrie Sun - D van Mulder Schoenen echt iets voor jou! Deze zwarte damesschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig suède, wat zorgt voor een luxueuze en elegante uitstraling. De lage schachthoogte zorgt ervoor dat je deze schoenen gemakkelijk kunt combineren met verschillende outfits.
De voering van de Aubrie Sun - D is gemaakt van textiel, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel. Of je nu een lange dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat, deze schoenen zorgen ervoor dat je voeten zich de hele dag fris en comfortabel voelen. De rubberen zool biedt ook nog eens een goede grip, waardoor je met vertrouwen kunt lopen, waar je ook naartoe gaat.
Deze schoenen zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook nog eens vervaardigd door Clarks, een merk dat bekend staat om zijn vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen per jaar verkocht, weet je dat je kunt vertrouwen op Clarks. Ze combineren actuele modetrends met vakwerk, waardoor je altijd de nieuwste en meest trendy stijlen kunt vinden.
Clarks is een internationaal merk met verkooppunten in 35 landen, maar hun verhaal begon in 1825 toen de broers Cyrus en James het merk oprichtten in Street, Engeland. Vanaf dat moment staat Clarks garant voor schoenen die niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens perfect zitten.
Kies voor de Aubrie Sun - D van Mulder Schoenen en je voegt een vleugje luxe toe aan elke outfit. Of je nu gaat voor een casual look met een jeans en T-shirt, of juist voor een chique look met een jurkje, deze schoenen maken je outfit helemaal af. Combineer stijl, comfort en kwaliteit met deze prachtige zwarte damesschoenen en je zult er geen spijt van krijgen. Bestel ze nu en laat je verrassen door de hoogwaardige afwerking en het tijdloze design van de Aubrie Sun - D.