Clarks

Airabell Zip - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00047704
-
Stap in stijl en comfort met de Airabell Zip - D van Clarks! Met deze zwarte schoenen ben je helemaal on-trend en klaar om de wereld te veroveren.
Deze schoenen zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar zowel stijl als comfort. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig zwart suède, wat zorgt voor een klassieke en luxe uitstraling. De ritssluiting aan de zijkant maakt het gemakkelijk om in en uit de schoenen te stappen, terwijl de hoopjes details een speelse en unieke touch geven.
Niet alleen zien de Airabell Zip - D schoenen er geweldig uit, ze zijn ook ontworpen met het oog op comfort. De voering is gemaakt van zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door verwend worden. De EVA-zool biedt een lichtgewicht en flexibele demping, zodat je moeiteloos kunt wandelen of dansen zonder vermoeidheid.
Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat Clarks bekend om vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Bij Clarks staan baanbrekende ontwerpen en innovaties altijd voorop, en dat is ook terug te zien in de Airabell Zip - D schoenen.
Of je nu een avondje uit wilt gaan, een dag op kantoor hebt of gewoon op zoek bent naar de perfecte schoenen die je met alles kunt combineren, deze zwarte pareltjes zijn de ideale keuze. Ze zijn niet alleen veelzijdig, maar ook tijdloos en duurzaam, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben.
Dus waar wacht je nog op? Stap in stijl en comfort met de Airabell Zip - D van Clarks. Bestel ze vandaag nog en voeg een vleugje elegantie toe aan je schoenencollectie. Niet voor niets vertrouwen miljoenen mensen wereldwijd op Clarks voor hun schoenen. Ervaar zelf waarom Clarks de nummer één keuze is als het gaat om modieuze en comfortabele schoenen.