Jana

8-8-86219-29

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Jana
Kleur Groen
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00053703
-
Op zoek naar een trendy paar sneakers? Dan heb je zojuist de perfecte schoen gevonden! De 8-8-86219-29 sneakers van Mulder Schoenen zijn de must-haves voor elke vrouw die comfort en stijl wil combineren.
Wie?Deze sneakers zijn speciaal gemaakt voor dames die op zoek zijn naar een casual en modieuze look.Wat?
Deze khaki-groene sneakers hebben een enkelhoge schachthoogte en zijn gemaakt van een combinatie van textiel en leer. De voering van textiel zorgt voor ademend vermogen, wat betekent dat je voeten de hele dag fris aanvoelen, terwijl de rubberen zool zorgt voor extra grip en duurzaamheid.
Waar?
Dit paar 8-8-86219-29 sneakers is geschikt voor elke gelegenheid, of je nu gaat wandelen in het bos, boodschappen doet in de stad of een gezellige lunch met vriendinnen hebt gepland.Wanneer?
Draag deze sneakers het hele jaar door! Combineren met een rok, jurk of jeans, de keuze is aan jou.
Waarom?
Met deze trendy sneakers ben je verzekerd van een comfortabele pasvorm en een trendy look. Bovendien zijn ze geschikt voor allerlei gelegenheden. Of je nu een drukke dag hebt gepland of gewoon wilt ontspannen, deze sneakers zorgen voor de juiste ondersteuning.
Hoe?
Deze sneakers zijn gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de handige vetersluiting. De pasvorm is uitstekend, de schoenen zitten comfortabel en hebben een uitstekende demping.Kies voor de 8-8-86219-29 van Mulder Schoenen en je hebt altijd de perfecte sneaker op zak. Bestel vandaag nog en zie er binnenkort modieus en comfortabel uit!