Wolky

0287630 Caprock

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Grijs
Sale 20
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte halfhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00048066

Behoefte aan een stijlvolle, duurzame en vooral comfortabele schoen voor de grijze Nederlandse dagen? Maak kennis met de charmante 0287630 Caprock van Wolky. Deze halfhoge damesboot in de kleur antraciet voegt een vleugje chic toe aan je outfit, of je nu naar werk gaat of een wandeling maakt in het park.

Deze schoen, liefdevol gecreëerd door Wolky, is niet zomaar een damesschoen. Nee, ze is speciaal ontworpen met oog voor comfort en kwaliteit. Ze wordt jouw voeten hun nieuwe beste vriend. Ze kleedt je voeten warm aan op de koude dagen en houdt ze koel als de temperatuur stijgt, dankzij haar leren voering.

En dat is niet alles. Deze bescheiden schoenheid is vervaardigd van leer aan de buitenkant, dat niet alleen een elegante uitstraling geeft, maar ook bijdraagt aan de duurzaamheid. Ja, je hebt het goed gehoord. Met de Wolky's 0287630 Caprock, kies je voor een lange termijn schoenliefde.

Dus ga je gang, trek eropuit, verover de wereld! Met haar robuuste rubberen zool houdt deze schoen je stevig op de grond, ongeacht de ondergrond of het weer. De grijze kleur is een perfecte match met bijna elke outfit in je garderobe.

Ben je al verliefd? Wacht dan niet langer en maak de 0287630 Caprock van Wolky onderdeel van je schoenenfamilie. Je voeten zullen je dankbaar zijn. Dat beloven we!

Stap in stijl en comfort met de 0287630 Caprock schoenen van Wolky! Deze grijze, halfhoge schoenen zijn speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar kwaliteit, ondersteuning en tijdloos design. Bij Wolky weten we hoe belangrijk het is om schoenen te hebben die je hele dag kunnen maken of breken, en daarom hebben we deze schoenen gemaakt met jouw loopplezier in gedachten. De 0287630 Caprock schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, voor een duurzame en comfortabele ervaring. De voering van leer zorgt voor een ademend en vochtregulerend effect, terwijl de rubberen zool zorgt voor optimale grip en stabiliteit op elk oppervlak. Of je nu een wandeling maakt door het stadspark of een dagje winkelen, deze schoenen bieden de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Wat deze schoenen echt uniek maakt, is het anatomisch gevormde voetbed van Wolky. Onze oprichter, Kees Diks, heeft dit voetbed in de jaren 80 ontwikkeld en het is sindsdien een onmisbaar kenmerk geworden van al onze schoenen. Het voetbed bestaat uit lagen van kurk en memory foam, die zich vormen naar de contouren van jouw voeten en zorgen voor een ongeëvenaard comfort. Of je nu de hele dag op je voeten staat of lange wandelingen maakt, met deze schoenen voelen je voeten alsof ze op wolken lopen. De 0287630 Caprock schoenen zijn niet alleen comfortabel, maar ook een lust voor het oog. Het tijdloze grijze ontwerp met subtiele antracietkleurige details maakt ze veelzijdig en eenvoudig te combineren met verschillende outfits. Of je ze nu draagt met een jeans en een casual shirt of met een rok en een blouse, deze schoenen voegen een vleugje stijl toe aan elke look. Bij Wolky nemen we jouw loopplezier serieus. We streven ernaar om schoenen te maken die niet alleen lekker zitten, maar ook je voeten ondersteunen. Onze schoenen zijn ontworpen en met de hand gemaakt, wat resulteert in hoogwaardige producten waarop je kunt vertrouwen. We hebben al 40 jaar vrouwen voorzien van comfortabele, ondersteunende schoenen en we zijn er trots op dat we bijdragen aan jouw actieve levensstijl. Dus waar wacht je nog op? Stap in deze 0287630 Caprock schoenen en ervaar het verschil dat Wolky maakt. Bestel ze vandaag nog en geef je voeten de aandacht en liefde die ze verdienen. Jouw loopplezier staat bij ons voorop, en met deze schoenen zul je nooit meer anders willen. Kies voor comfort, kies voor stijl, kies voor Wolky!