Clarks

Clarkdale Gobi - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Gemixte materialen
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00033043
-
Hey jij! Ben je op zoek naar stijlvolle en comfortabele herenschoenen? Dan is de Clarkdale Gobi - G dé schoen voor jou! Met zijn onderscheidende blauwe kleur geeft deze schoen een trendy twist aan elke outfit.
De Clarkdale Gobi - G is gemaakt van hoogwaardig suede, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De enkelhoge schacht geeft de schoen een stoere en moderne look. De mix van materialen in de zool zorgt voor optimaal loopcomfort, waardoor je de hele dag moeiteloos kunt rondlopen. De voering van textiel zorgt daarnaast voor een ademend effect, waardoor je voeten fris blijven, zelfs tijdens warme dagen.
Clarks, als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat bekend om vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar weet je dat je met de Clarkdale Gobi - G een betrouwbaar en duurzaam product in handen hebt. Het merk Clarks combineert actuele modetrends met vakwerk, waardoor je altijd stijlvol voor de dag komt.
Als je een paar schoenen wilt hebben die niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens comfortabel zitten, is de Clarkdale Gobi - G de perfecte keuze voor jou. Of je nu een avondje uit gaat, naar je werk gaat of gewoon een dagje vrij hebt, deze schoenen passen bij elke gelegenheid. Met zijn casual en trendy uitstraling kun je deze schoenen eindeloos combineren met je favoriete outfits.
Waar wacht je nog op? Maak een statement met de Clarkdale Gobi - G! Bestel vandaag nog jouw paar en ervaar het comfort en de stijl van Clarks. Deze blauwe schoenen zijn een absolute must-have voor elke fashion-forward man. Wees snel, want voor je het weet zijn ze uitverkocht. Voeg dit unieke paar toe aan je collectie en loop vol vertrouwen de wereld in!