Rieker

53726-90

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Rieker
Kleur Grijs
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00034282
-
Ben jij op zoek naar comfortabele en stijlvolle schoenen? Dan zijn de Rieker 53726-90 schoenen voor dames echt iets voor jou! Deze grijze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig Orion/Klaipeda/Serbia materiaal, wat zorgt voor een duurzame kwaliteit.
De Rieker 53726-90 schoenen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens ontzettend comfortabel. Dankzij de Antistress technologie zijn deze schoenen licht van gewicht en zeer flexibel. Zo geniet je de hele dag door van een optimaal draagcomfort. Daarnaast zijn ze voorzien van schokabsorptie, waardoor jij zonder zorgen kunt rondlopen.
Deze schoenen zijn perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een casual outfit draagt of naar je werk gaat, de Rieker 53726-90 schoenen passen altijd bij jouw stijl. En heb je brede voeten? Geen probleem! Deze schoenen zijn verkrijgbaar in breedtematen, net zoals schoenen van het merk Gabor. Dus als je fan bent van Rieker, zul je Gabor ook geweldig vinden!De Rieker collectie voor dames bestaat uit een breed scala aan schoenen. Van enkellaarsjes en slippers tot sandalen en sneakers, er is voor ieder wat wils. De schoenen hebben vaak unieke details, zoals stoere gespjes, elegante riempjes met bewerkingen, of een speels structuurtje. Dit maakt de Rieker 53726-90 schoenen extra speciaal en uniek. En als je liever voor neutrale schoenen gaat, kun je ook de zwarte of witte collectie bekijken.
Ook voor heren heeft Rieker een mooie collectie schoenen. Of je nu op zoek bent naar nette veterschoenen met een smal toelopende neus of stoere schoenen met robuuste details, bij Rieker vind je het allemaal. De collectie bestaat voornamelijk uit veterschoenen, maar er zijn ook een paar uitzonderingen. De Rieker 53726-90 schoenen voor heren zijn verkrijgbaar in diverse modellen, variërend van lage schoenen tot enkellaarzen. Zo kun je altijd de perfecte schoenen vinden die bij jouw stijl passen.Bij Rieker staat draagcomfort voorop. De schoenen zijn niet alleen trendy, maar ook nog eens ontzettend fijn om te dragen. Dankzij de Antistress technologie kun je de hele dag doorlopen zonder zere voeten te krijgen.
Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw Rieker 53726-90 schoenen en geniet van stijl, comfort en kwaliteit in één!