Rieker

3761226

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Rieker
Kleur Bruin
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00025576
-
Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle schoen? Dan is de 3761226 van Mulder Schoenen echt iets voor jou! Deze herenschoen is gemaakt van het hoogwaardige materiaal Nobel/Kid in de kleur bruin. Met zijn tijdloze en elegante uitstraling is deze schoen een perfecte aanvulling op elke outfit.Wat deze schoen echt bijzonder maakt, is de Antistress technologie van Rieker. Deze technologie zorgt ervoor dat de schoen lichter is, soepeler aanvoelt en schokken absorbeert tijdens het lopen. Hierdoor geniet je van maximaal draagcomfort, zelfs tijdens lange dagen of lange wandelingen.
Of je nu casual gekleed gaat, naar je werk gaat of een speciale gelegenheid hebt, deze schoen is geschikt voor elke gelegenheid. Hij is verkrijgbaar in breedtematen, waardoor je altijd de perfecte pasvorm vindt.
Het merk Rieker staat bekend om zijn kwaliteit en comfort, en deze schoen is daar een perfect voorbeeld van. Het merk bestaat al vele generaties en wordt nog steeds gerund door de familie. Met ruim 20.000 medewerkers over de hele wereld is Rieker uitgegroeid tot een bekend en geliefd merk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Thayngen, Zwitserland en de productie is internationaal uitgebreid.Als je fan bent van Rieker, zul je ook dol zijn op het merk Gabor. Gabor biedt vergelijkbare schoenen met hetzelfde comfort en heeft ook breedtematen. Zo kun je altijd een schoen vinden die perfect bij jouw stijl en wensen past.Kortom, de 3761226 van Mulder Schoenen is de perfecte schoen voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. Met zijn hoogwaardige materialen, Antistress technologie en tijdloze uitstraling is deze schoen een must-have voor elke man. Bestel hem vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit van Rieker schoenen!