Rieker

17361-25

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Rieker
Kleur Bruin
Artikel Nr. 00035279
-
Mulder Schoenen presenteert: de 17361-25 schoenen van Rieker! Dit zijn absoluut schoenen die je niet mag missen. Met hun Arkansas/Virage materiaal en prachtige bruine kleur stralen ze stijl en klasse uit, helemaal passend bij jouw unieke smaak. Deze schoenen zijn perfect voor iedere gelegenheid, of je nu casual gekleed bent of een formele outfit draagt.
Met de kenmerkende Antistress technologie van Rieker kunnen we je garanderen dat je de hele dag comfortabel loopt. Deze technologie zorgt ervoor dat de schoenen lichtgewicht zijn, soepel aanvoelen en schokken absorberen. Geen vermoeide voeten meer aan het einde van de dag! Bovendien hebben deze schoenen een uitstekende pasvorm, waardoor ze als gegoten zitten en je de hele dag door kunt blijven genieten.Rieker is een merk dat al generaties lang mee gaat. Het bedrijf is nog steeds in handen van de familie en heeft wereldwijd meer dan 20.000 medewerkers. Het merk heeft zijn hoofdkantoor in Zwitserland en produceert schoenen van topkwaliteit.Als je een fan bent van Rieker, zul je ook zeker blij worden van Gabor. Dit merk biedt vergelijkbare schoenen met hetzelfde comfort en heeft ook breedtematen. Zo kun je altijd de perfecte pasvorm vinden.
De damescollectie van Rieker biedt een breed scala aan schoenen, van enkellaarsjes tot slippers, sandalen en sneakers. Of je nu een casual look wilt creëren of juist een formele outfit wilt complementeren, je zult zeker iets vinden dat bij je past. De Rieker schoenen voor dames hebben vaak unieke details, zoals stoere gespen, elegante riempjes met bewerkingen of speelse structuurtjes. Als je liever voor neutrale kleuren gaat, kun je ook de zwarte of witte collectie bekijken.Voor heren biedt Rieker een assortiment stoere en nette schoenen. Of je nu op zoek bent naar een elegante veterschoen met een smal toelopende neus of juist naar stoere schoenen met robuuste details, Rieker heeft het allemaal. De meeste Rieker herenschoenen zijn veterschoenen, maar er zijn ook een aantal uitzonderingen. Daarnaast zijn er lage schoenen en schoenen die tot de enkel reiken, zodat je altijd een paar vindt dat aan je wensen voldoet.Kies vandaag nog voor de 17361-25 schoenen van Rieker en ervaar zelf het ongeëvenaarde comfort en de tijdloze stijl die dit merk te bieden heeft. Bestel ze nu en geef jouw schoenencollectie een upgrade!