Mustang

1229508

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Mustang
Kleur Taupe
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036745
-
Ben je op zoek naar trendy en zelfverzekerde schoenen? Dan zijn de Mustang 1229508 enkellaarsjes in de kleur taupe iets voor jou! Deze schoenen passen perfect bij een stoer en hip imago.
Mustang is een Duits merk dat al tachtig jaar bekend staat om zijn innovatieve jeans en nu ook geweldige schoenen maakt. De schoenen van Mustang zijn gemaakt voor dames, heren en zelfs kinderen. De ervaring die het merk heeft opgedaan in de kledingindustrie zie je terug in de schoenen.
De Mustang 1229508 enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Het bovenwerk is gemaakt van kunststof, de voering van textiel en de zool van rubber. Deze combinatie zorgt voor een perfecte pasvorm en een lange levensduur.
Wat deze enkellaarsjes echt uniek maakt, is het creatieve design en de mooie kleurtinten. De taupe kleur past bij iedere outfit en geeft een trendy uitstraling. Of je nu kiest voor een gebleekte jeans, stoere shorts of een flitsende legging, met de Mustang 1229508 enkellaarsjes maak je altijd een statement.
En niet alleen zien de enkellaarsjes er goed uit, ze zitten ook nog eens heerlijk aan je voeten. Je kunt er de hele dag op rondlopen zonder last te krijgen. De comfortabele pasvorm zorgt ervoor dat je zelfverzekerd en zonder moeite de dag doorkomt.
Deze enkellaarsjes zijn niet alleen geschikt voor dames, Mustang heeft ook een ruime collectie voor heren en kinderen. Zo kunnen jullie allemaal genieten van het stoere en trendy uiterlijk van Mustang schoenen. Of je nu op school bent, een dagje uit gaat of gewoon lekker wilt relaxen, Mustang heeft voor ieder moment de perfecte schoenen.
De Mustang 1229508 enkellaarsjes zijn niet alleen trendy en comfortabel, ze zijn ook nog eens betaalbaar. De prijs/kwaliteitsverhouding van Mustang schoenen is uitstekend. Je krijgt dus waar voor je geld met deze hippe schoenen.
Ben jij klaar om zelfbewust en trendy door het leven te gaan? Kies dan voor de Mustang 1229508 enkellaarsjes in de kleur taupe. Met deze schoenen maak je een statement en voel je je zelfverzekerd. Bestel ze vandaag nog en geniet van het comfort en de stijl die Mustang te bieden heeft!
Bezig met laden...