Mustang

1146302

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Mustang
Kleur Wit
Hakhoogte 1 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00035605
-
Stap in de wereld van Mustang en voel je zelfbewust met de trendy Mustang 1146302 schoenen voor dames. Deze witte sneakers zijn een absolute must-have om jouw stoere imago te versterken.
Mustang staat bekend om zijn innovatieve en originele ontwerpen, en deze schoenen zijn daar geen uitzondering op. De 1146302 sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en hebben een comfortabele voering van textiel. De rubberen zool zorgt voor uitstekende grip en demping, zodat je de hele dag door kunt lopen zonder vermoeid te raken.
Of je nu een dagje de stad in gaat, een avondje uit met vrienden hebt of gewoon casual wilt rondlopen, deze Mustang sneakers geven je precies de juiste casual look. Combineer ze met gebleekte jeans, hippe shorts of zelfs met een flitsende legging of zomerse rok. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Het Duitse label Mustang staat al tachtig jaar bekend om zijn kwalitatieve jeans en formidabele schoenen. Mustang schoenen worden met veel ervaring en vakmanschap gemaakt voor dames, heren en kinderen. Deze sneakers voor dames zijn een perfect voorbeeld van de creatieve uiterlijk en mooie kleurtinten waar Mustang om bekend staat.
Mustang schoenen zijn niet alleen trendy en stijlvol, maar ook duurzaam en comfortabel. De pasvorm van deze schoenen is perfect, zodat je er moeiteloos in kunt lopen en genieten van ultiem draagcomfort. Daarnaast is de prijs/kwaliteitsverhouding van Mustang schoenen altijd prima in orde, zodat je waar voor je geld krijgt.
Dus waar wacht je nog op? Streep jij ook nog Mustang sneakers aan je verlanglijstje? Met de Mustang 1146302 sneakers zul je je zelfbewust en trendy voelen, waar je ook gaat. Bestel ze nu en zet de eerste stap naar jouw perfecte casual look!