Wolky

0447732/000 Moher

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037677

Zeg hallo tegen je nieuwe favo maatje, de 0447732/000 Moher van het topmerk Wolky! Deze vriend op je voeten vormt een match made in heaven met je garderobe. De verfijnde, zwarte kleur straalt stijl uit en past bij elke outfit in je kast.

Maar wat maakt deze schoen nou precies zo fantastisch? Nou, wat dacht je van een voering en buitenkant gemaakt van puur leer? Hierdoor zitten ze niet alleen heerlijk aan je voeten, maar bieden ze ook de duurzaamheid die je gewend bent van leer. Geen zorgen dus dat je een nieuw paar moet halen na een paar weken flaneren door de stad.

Verder houdt de rubberen zool je stevig op de grond. Dus ook op gladde oppervlakken behoud je je 'cool' en hoef je niet bang te zijn om op je plaat te gaan. Deze sportieve damesschoen is ideaal voor de energieke, actieve vrouw die niet wil inleveren op stijl.

Maar weet je wat het mooiste is? Door deze schoenen te kopen steun je ook nog eens de visie van De Mulders om de schoenenbranche groener te maken. Zo draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar loop je er ook nog eens hip bij. Win-win, toch?

Wacht daarom niet langer, en maak van de Wolky 0447732/000 Moher jouw nieuwe fashion statement. Je voeten (en de planeet) zullen je dankbaar zijn!

Op zoek naar de perfecte sportieve schoenen die jouw hele dag kunnen veraangenamen? Dan zijn de Wolky 0447732/000 Moher schoenen de ideale keuze voor jou! Deze zwarte schoenen, speciaal ontworpen voor dames, combineren kwaliteit, comfort en tijdloos design op een unieke manier.Bij Wolky begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om goede schoenen te hebben die je dagelijkse avonturen ondersteunen. Daarom hebben we deze schoenen gemaakt met hoogwaardig leer aan de buitenkant en voering, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De rubberen zool biedt optimale grip en veerkracht, waardoor je moeiteloos kunt bewegen.Maar wat deze schoen echt bijzonder maakt, is ons unieke voetbed. Bij Wolky weten we dat comfort het allerbelangrijkste is, en daarom hebben we ieder paar schoenen voorzien van ons anatomisch gevormde voetbed. Dit voetbed, dat bestaat uit een kurklaag met memory foam, biedt ongeëvenaarde ondersteuning en demping. Het voelt zacht aan voor je voeten en past zich aan de vorm van jouw voet aan. Zo ervaar je de hele dag door optimaal comfort en word je aan het einde van de dag aangenaam verrast dat je de schoenen nog steeds aan hebt!Naast het comfortabele voetbed, hebben deze Wolky schoenen ook een tijdloos design dat past bij elke outfit. Of je nu gaat voor een casual look of juist voor een sportieve stijl, deze zwarte Moher schoenen zijn veelzijdig en kunnen elke outfit compleet maken. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden en maak van elke stap een fashion statement.Bij Wolky geloven we niet alleen in comfort en stijl, maar ook in kwaliteit. Daarom ontwerpen én produceren we al onze schoenen in onze eigen werkplaats. Onze vakmensen besteden veel tijd en aandacht aan elk detail, waardoor elke schoen met liefde en precisie wordt gemaakt. Het resultaat? Schoenen die niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan. Met de Wolky 0447732/000 Moher schoenen investeer je in kwaliteit en loopplezier voor de lange termijn.Dus waar wacht je nog op? Laat je verrassen door het ultieme comfort, tijdloos design en vakmanschap van de Wolky 0447732/000 Moher schoenen. Bestel ze vandaag nog en geniet van elke stap die je zet!