Wolky

0205020/000

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Sale 20
Artikel Nr. 00037272

Hallo daar! Jij bent vast op zoek naar een paar sportieve schoenen die jouw stijl, comfort en duurzaamheid bieden, toch? Trek jouw schoenen aan en stap in de wereld van de Wolky.

Mogen wij je voorstellen aan de Wilky 0205020/000, jouw nieuwe maatje in de kleur black ayr. Laat je niet van de wijs brengen door die technische naam, deze schoen is alles behalve saai! Met zijn sportieve uitstraling en uniek design, zijn deze schoenen de perfecte mix van stijl en comfort. Niet te vergeten zijn ze ook nog eens super duurzaam, helemaal in lijn met die groene voetafdruk waar we allemaal naar streven.

Maar laten we eerlijk zijn, schoenen moeten niet alleen mooi zijn, maar vooral lekker zitten. En daar hebben de makers van Wolky zeker voor gezorgd. Ze hebben dat heerlijke voetbed waar jouw voeten de hele dag op willen dansen, springen, rennen of gewoon relaxen.

En dat is nog niet alles! Heb je al gezien hoe stoer deze schoenen zijn? Die zwarte kleur, zo diep als de nacht, perfect om jouw outfit net dat extra beetje pit te geven. Kom op, wie wil er nou niet het middelpunt van de aandacht zijn?

Mocht je nog aan het twijfelen zijn, onthoud dan: life is short, buy the shoes. En als je ooit eenexcuses nodig had om dat te doen, dan is de Wolky 0205020/000 de perfecte smoes! Dit is niet zomaar een paar schoenen, dit is het begin van een uniek avontuur.

Jouw avontuur. Dus waar wacht je nog op? Trek deze Wolky’s aan en begin jouw reis!

Op zoek naar sportieve schoenen die jouw dag kunnen maken? Maak kennis met de Wolky 0205020/000 in de kleur black ayr. Laat je verrassen door de perfecte mix van kwaliteit, tijdloos design en ultiem comfort. Bij Wolky begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is dat schoenen niet alleen lekker zitten, maar ook jouw voeten op de juiste manier ondersteunen. Daarom hebben we deze schoenen ontworpen met een focus op steun en comfort, zodat jij je de hele dag door op je gemak voelt.Wat maakt deze schoenen zo bijzonder? Het begint allemaal bij het unieke voetbed. In de jaren '80 introduceerde oprichter Kees Diks een voetbed dat de perfecte combinatie van ondersteuning en zachtheid biedt. Een laagje kurk in combinatie met memory foam vormt de basis voor het comfort dat je nog nooit eerder hebt ervaren. De anatomische vorm van het voetbed zorgt voor de ideale ondersteuning van iedere unieke voet. Met de Wolky 0205020/000 ben je verzekerd van ongeëvenaard comfort, de hele dag door.Het oog wil ook wat, dus hebben we ervoor gezorgd dat deze schoenen er net zo goed uitzien als ze voelen. De zwarte ayr kleur geeft een sportieve en stijlvolle uitstraling, waardoor je deze schoenen bij elke gelegenheid kunt dragen. Of je nu gaat voor een casual look of juist iets meer gekleed, de Wolky 0205020/000 past zich moeiteloos aan jouw outfit aan.Bij Wolky houden we van vakmanschap. Daarom worden al onze schoenen met de hand gemaakt in onze eigen 'werkplaats'. Elk paar schoenen wordt met liefde en zorgvuldigheid vervaardigd door wel 100 paar handen. Ja, dat lees je goed! Dit zorgt ervoor dat we controle hebben over elk aspect van het productieproces, waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. We besparen niet op vakmanschap, omdat we weten dat jij alleen het beste verdient.Wolky is meer dan alleen een schoenenmerk. Het is een merk dat begrijpt waar jij als vrouw naar op zoek bent. Comfort, ondersteuning en stijl zijn onze drie kernwaarden. Daarom hebben we naast onze uitgebreide collectie comfortschoenen ook speciale modellen voor vrouwen met specifieke behoeften, zoals hallux valgus of diabetes. Bij Wolky vind je altijd schoenen die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften.Waar wacht je nog op? Gun jezelf het comfort en de stijl die je verdient met de Wolky 0205020/000. Deze sportieve schoenen zijn ontworpen om jou de hele dag door te laten stralen. Stap in de wereld van Wolky en ervaar het verschil van schoenen die écht ontworpen zijn om op te lopen. Bestel nu en voel direct het verschil!