Clarks

Un Costa Tie - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00043066
-
Stel je voor: je wilt nieuwe schoenen kopen, maar je wilt niet alleen maar gewone schoenen. Nee, je wilt schoenen die echt indruk maken. Schoenen die jouw persoonlijkheid weerspiegelen en je laten opvallen in de menigte. Gelukkig hoef je niet verder te zoeken, want wij hebben het perfecte paar voor je: de Clarks Un Costa Tie - G in het mooie en opvallende blauw.
Als je deze schoenen aandoet, voel je meteen dat je iets bijzonders draagt. De lage schachthoogte zorgt voor een trendy look en maakt ze perfect voor zowel casual als formele gelegenheden. Het suède materiaal aan de buitenkant geeft ze een luxe uitstraling en voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit.
Maar het draait niet alleen om de looks, want comfort is ook belangrijk. En dat is precies waar Clarks bekend om staat. Het merk, opgericht in 1825, is wereldwijd geliefd vanwege de combinatie van actuele modetrends en vakmanschap. En dat merk je zodra je een stap zet in de Un Costa Tie - G. Deze schoenen zijn voorzien van een voering van leer, wat zorgt voor een comfortabele en ademende ervaring. De EVA-zool biedt optimale ondersteuning en demping, zodat je de hele dag moeiteloos kunt rondlopen.
Bij Clarks draait het niet alleen om kwaliteit en comfort, maar ook om duurzaamheid. De Un Costa Tie - G is gemaakt met oog voor het milieu en gaat lang mee. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van stijl en comfort, maar ook een bewuste keuze maakt voor onze planeet.
Dus waar wacht je nog op? Het is tijd om je stijl naar een hoger niveau te tillen met de Clarks Un Costa Tie - G in het prachtige blauw. Bestel ze vandaag nog en laat jezelf stralen in deze unieke schoenen. Clarks staat voor je klaar om jouw persoonlijke stijl te omarmen en je te laten genieten van de perfecte mix van vakwerk, comfort en hoogwaardige kwaliteit. Waar wacht je nog op? Stap in de wereld van Clarks en laat jezelf zien!