Clarks

Arla Kaylie - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045334
-
Op zoek naar de perfecte slippers voor de zomer? Zoek niet verder, want Mulder Schoenen presenteert de Arla Kaylie - D in een prachtige blauwe kleur! Deze slippers zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook het ultieme comfort waar je naar verlangt.
Met de Arla Kaylie - D slippers ben je helemaal klaar voor de zonovergoten dagen. De lage schachthoogte zorgt voor een trendy en casual uitstraling, terwijl het materiaal van de buitenkant en voering je voeten fris en koel houdt, zelfs op de warmste dagen. Deze slippers zijn speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een combinatie van mode en functionaliteit.
De Arla Kaylie - D slippers zijn gemaakt van hoogwaardig textiel, wat zorgt voor een duurzame en comfortabele pasvorm. Dankzij de TPR zool bieden deze slippers uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je moeiteloos kunt wandelen op elk oppervlak. Of je nu naar het strand gaat, een wandeling maakt of gewoon thuis ontspant, deze slippers zullen je voeten altijd in stijl ondersteunen.
Als je bekend bent met het merk Clarks, weet je dat ze synoniem staan voor kwaliteit en vakmanschap. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, is Clarks een geliefd merk onder miljoenen mensen over de hele wereld. De Arla Kaylie - D slippers zijn dan ook een perfecte weerspiegeling van de Clarks filosofie. Vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit staan altijd centraal bij Clarks, terwijl ze tegelijkertijd de nieuwste modetrends en innovaties omarmen.
Het is geen verrassing dat Clarks sinds 1825 een bepalende rol heeft gespeeld in de schoenenindustrie. Wat begon als een bescheiden bedrijf in Street, Engeland, is nu uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen. Clarks blijft evolueren en vernieuwen, zodat ze altijd aan de behoeften en wensen van hun klanten kunnen voldoen.
Dus waar wacht je nog op? Maak een statement deze zomer met de Arla Kaylie - D slippers van Mulder Schoenen. Voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe en geniet van het ongeëvenaarde comfort dat Clarks te bieden heeft. Bestel vandaag nog jouw paar en maak je klaar om indruk te maken waar je ook gaat!