Clarks

Arla Glison - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036284
-
Maak kennis met de Arla Glison-slippers van Clarks, een elegante keuze voor dames die op zoek zijn naar stijl en comfort in één. Deze klassieke zwarte slippers zijn een perfecte mix van verfijning en functionaliteit, waardoor jij elke stap met zelfvertrouwen kunt zetten. Laat je verrassen door de unieke kenmerken van deze opvallende schoenen.
De lage schachthoogte van de Arla Glison-slippers zorgt niet alleen voor een elegante uitstraling, maar ook voor ultiem draagcomfort. De tijdloze zwarte kleur van hoogwaardig textiel maakt deze slippers veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid. De voering en buitenkant van textiel zorgen voor een zacht en ademend gevoel, duurzaamheid en langdurige kwaliteit.
De TPR-zool van de Arla Glison-slippers biedt uitstekende grip, waardoor je kunt rekenen op stabiliteit en veiligheid, zelfs op gladde oppervlakken. Met meer dan 195 jaar ervaring weet Clarks als geen ander hoe ze actuele modetrends kunnen combineren met vakmanschap. Als 's werelds grootste fabrikant van alledaagse schoenen, ben je verzekerd van een stijlvolle look gecombineerd met het beste draagcomfort.
Stap vol vertrouwen en stijl het nieuwe seizoen in met de Arla Glison-slippers van Clarks. Voeg dit must-have paar snel toe aan je schoenencollectie en verwen jezelf met de perfecte combinatie van stijl, comfort en vakmanschap. Clarks, opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James, is een internationaal merk dat bekend staat om vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit in combinatie met baanbrekende ontwerpen en innovaties.
Ervaar een ongeëvenaarde mix van trendy design en praktisch vakmanschap met de Arla Glison-slippers van Clarks. Laat je voeten stralen met deze eigentijdse en elegante slippers en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring bij elke stap die je zet. Kies voor Clarks en geniet van de perfecte combinatie van stijl en comfort.
Kies voor comfort, kies voor stijl, kies voor Clarks. Bestel nu de Arla Glison-slippers en ervaar de unieke mix van vakwerk en modetrends. Wakker je eigen stijl aan met deze tijdloze, elegante slippers en geef jezelf de luxe van kwaliteit en design. Met Clarks loop je niet alleen in schoenen, maar in pure elegantie en zelfvertrouwen.
Actuele modetrends gecombineerd met vakwerk. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, verkoopt Clarks jaarlijks meer dan 50 miljoen paar.