Clarks

Arla Glison - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036284
-
Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle slippers? Dan heb ik goed nieuws voor je! Ik wil je graag voorstellen aan de Arla Glison - D slippers van Mulder Schoenen. Deze slippers zullen je niet alleen een trendy look geven, maar ook ongeëvenaard comfort bieden. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid, of je nu een dagje aan het strand doorbrengt of gewoon relaxt in je achtertuin.
Wat dit product echt uniek maakt, is de combinatie van de beste materialen en de aandacht voor detail. De buitenkant van deze slippers is gemaakt van hoogwaardig textiel, wat zorgt voor een zachte en duurzame afwerking. De zwarte kleur geeft een tijdloze en elegante uitstraling, waardoor deze slippers perfect bij elke outfit passen. Of je nu kiest voor een casual jeans of een zomerjurk, de Arla Glison - D slippers zorgen voor de finishing touch.
Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk. Het draagcomfort van deze slippers is ongeëvenaard. De voering is gemaakt van textiel, waardoor je voeten de hele dag door kunnen ademen. Dit voorkomt zweetvoeten en zorgt voor een verfrissend gevoel, zelfs op de warmste zomerdagen. En de lage schachthoogte zorgt voor een gemakkelijke instap, zodat je deze slippers snel aan en uit kunt trekken.
De zool is gemaakt van TPR, een materiaal dat bekend staat om zijn grip en flexibiliteit. Dit zorgt voor een stabiele en comfortabele loopervaring, waar je ook gaat. Of je nu een wandeling maakt op het strand of boodschappen doet in de stad, met de Arla Glison - D slippers ben je altijd verzekerd van comfort en stabiliteit.
En laten we het niet vergeten: deze slippers zijn speciaal ontworpen voor dames. Ze zijn de perfecte aanvulling op jouw vrouwelijke stijl en geven je een zelfverzekerd gevoel waar je ook gaat. Ze zijn verkrijgbaar in maat D, wat betekent dat ze geschikt zijn voor de meeste damesvoeten.
Mulder Schoenen is een betrouwbaar merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap. Ze hebben al meer dan 50 miljoen paren verkocht en zijn wereldwijd bekend om hun trendy ontwerpen en innovaties. Met de Arla Glison - D slippers ben je verzekerd van een product dat voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van mode en comfort.
Waar wacht je nog op? Bestel nu de Arla Glison - D slippers van Mulder Schoenen en geniet van ultiem comfort en stijl. Voeg deze tijdloze en trendy slippers toe aan je schoenencollectie en maak een statement waar je ook gaat. Jouw voeten verdienen het beste, dus