Wolky

0529122

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00031222

Hallo daar, fashionista! Je bent hier waarschijnlijk omdat je je voeten wilt verwennen, toch? Nou, maak je klaar om te juichen want het is tijd om kennis te maken met je nieuwe besties - de 0529122 van Wolky. Dit zijn strakke, blauwe nummers met een funky twist en een duurzaam hart.

Die stoere, robuuste rubberen zool? Ja, die is gemaakt om je door je drukste dagen heen te slepen. Van dansfeestjes tot power-wandelingen in de stad, deze schoenen blijven maar doorgaan. De ecoriffic buitenkant van leer straalt een uber-chic en toch aardse vibe uit. En hey, je moet die enkelhoge stijl checken. Oh-la-la!

Nu, wij beiden weten dat comfort net zo belangrijk is als er goed uitzien, toch? Daarom heeft de binnenkant van deze schoenen een voering van leer. Dit betekent niet alleen een premium look & feel, maar zorgt ook voor ultra comfort voor je voeten, de hele dag door. Eén blik naar beneden en je dag zal ongetwijfeld opgefrist worden.

Dus daar heb je het, de 0529122 is niet zomaar een schoen. Nee, het is een fashion statement, een weerspiegeling van jouw onverslaanbare stijl. Of je nu de wereld aan het veroveren bent of gewoon een kopje koffie haalt, deze blauwe Wolkys zijn dé perfecte metgezel voor al je modieuze avonturen.

Sla dus je slag, modekoning(in)! Trek deze levensveranderende schoenen aan en laat je unieke stijl zien aan iedereen. En weet je wat? De 0529122-dames van Wolky kunnen niet wachten om deel uit te maken van jouw modereis. Eén stap en je bent al in love. Dus, waar wacht je nog op? Maak je klaar om je schoenencollectie naar een geheel nieuw niveau te tillen!

Ben jij ook helemaal klaar met die slechte schoenen die je dag verpesten? Maak dan kennis met de Wolky 0529122 veterschoenen en boots voor dames. Deze prachtige schoenen met tijdloos design bieden ultiem comfort, waardoor elke stap die je zet een genot is.
Bij Wolky nemen we jouw loopplezier uiterst serieus. Al 40 jaar lang maken we kwaliteitsschoenen met een perfecte pasvorm, stijlvol ontwerp en vooral steun voor je voeten. Want jouw voeten verdienen alleen het beste, toch?
De Wolky 0529122 is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnen- als buitenkant. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid zodat jij extra lang van deze prachtige schoenen kunt genieten.
De voering van de schoenen is ademend leer, waardoor je voeten fris en comfortabel blijven, zelfs na een lange dag. De rubberen zool biedt optimale grip en demping, zodat jij moeiteloos kunt rondlopen zonder zorgen.
Wat deze schoenen echt uniek maakt, is het voetbed. Speciaal ontworpen met een combinatie van kurk en een laag memory foam, bedekt met suède. Dit zorgt voor ongeëvenaard comfort en een perfecte pasvorm die aansluit op jouw unieke voeten.
De Wolky 0529122 is uitgevoerd in een prachtige blauwe kleur, genaamd Yarra Mistique nubuck. Deze kleur geeft de schoenen een moderne en trendy uitstraling die perfect past bij elke outfit, of het nu voor werk, een avondje uit of een dagje winkelen is.
Deze enkelhoge veterschoenen en boots zijn ideaal het hele jaar door. Of je ze combineert met een casual jeans of een elegante jurk, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Wij zijn trots op onze Wolky 0529122 veterschoenen en boots en we weten zeker dat jij er net zo van zult houden als wij. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw nieuwe favoriete schoenen en ervaar het ultieme comfort van Wolky. Designed for walking, maar ook voor stijl!
Bij Wolky nemen we de behoeften van elke vrouw serieus en streven we ernaar om comfortabele, ondersteunende schoenen te bieden die gemaakt zijn om op te lopen. Ontdek zelf waarom Wolky al 40 jaar lang vrouwen gelukkig maakt met onze unieke voetbedden en tijdloze designs. Het is tijd om je voeten te verwennen met Wolky!