Wolky

0392535/000 Lisse

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00038030

Krijg je al kriebels van de lente en kan je niet wachten om de buitenwereld te veroveren? Pak je kans met je nieuwe partner in crime: 0392535/000 Lisse, van het topmerk Wolky. Haar naam is bijna net zo fascinerend als jij (en net zoiets als die ene straatnaam die je nooit kan onthouden), maar laat dat je niet afschrikken. Deze dame is klaar om samen met jou elk avontuur aan te gaan!

Jouw nieuwe stapper komt in een chic blauw jasje, een klassiek kleurtje dat echt overal bij past. Niet te opzichtig, niet te saai – gewoon perfect. Laat die felle kleuren maar aan anderen over, jij gaat voor stijlvol en authentiek.

Dan nog iets over het design. Laag, lekker laag. Simpel en strak, zonder overbodige tierelantijntjes. Maar wacht, het wordt nog mooier! Van binnen is de Lisse bekleed met leer, écht leer. Dat voelt toch als een tweede huid? Comfort om van te dromen.

En laten we de rubberen zool niet vergeten. Stug genoeg om je stevigheid te geven, flexibel genoeg om met jou elke stap te volgen. Ideaal voor alle wandelingen die je nog voor de boeg hebt. Bereid je maar alvast voor op kilometers vol schoenengenot!

En ja, hoor eens even, deze verschijning is niet alleen comfortabel van binnen, maar ook prachtig van buiten. Het buitenwerk? Helemaal bekleed met leer! Dat maakt de Lisse niet alleen de ster op het asfalt, maar ook een duurzame keuze. Dubbel score!

Dus, klaar om nieuwe horizonten te ontdekken? Trek dan snel je nieuwe maatje aan: 0392535/000 Lisse van Wolky. Laat je niet van de wijs brengen door haar ingewikkelde naam, ze is de ideale partner voor elk avontuur. Stap in en geniet!

Ben je op zoek naar comfortabele en ondersteunende schoenen die je de hele dag door kunt dragen zonder pijn of vermoeidheid te ervaren? Dan zijn de 0392535/000 Lisse Oxford lederen schoenen van Mulder Schoenen de perfecte keuze voor jou!
De Lisse Oxford schoenen zijn speciaal ontworpen voor dames die waarde hechten aan stijl, comfort en kwaliteit. Het bovenwerk van hoogwaardig leer zorgt niet alleen voor een chique uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Daarnaast is de voering van leer ademend, waardoor je voeten fris en comfortabel blijven, zelfs na een lange dag staan of lopen.
Wat deze schoenen echt onderscheidt, is het unieke voetbed. Wolky heeft jarenlang onderzoek gedaan naar het ideale voetbed en het resultaat is verbluffend. Het voetbed is anatomisch gevormd en voorzien van een laag memory foam, waardoor het zich vormt naar de contouren van jouw voeten. Deze combinatie van ondersteuning en zachtheid zorgt voor ongeëvenaard comfort, zelfs na lange wandelingen of drukke dagen.
De lage schachthoogte van de Lisse schoenen en de rubberen zool bieden uitstekende grip en stabiliteit, zodat je vol vertrouwen en comfort kunt genieten van elke stap die je zet. Of je nu een casual dagje uit plant of een lange wandeling maakt, deze schoenen zijn jouw ideale metgezel.
Mulder Schoenen staat bekend om zijn aandacht voor detail en kwaliteit. Alle schoenen worden met de hand gemaakt, wat zorgt voor een perfecte afwerking en een hoog niveau van vakmanschap. Door te kiezen voor de 0392535/000 Lisse Oxford lederen schoenen, kies je voor comfort, ondersteuning en stijl in één uniek paar schoenen.
Dus, stop met zoeken naar de perfecte schoenen en ervaar zelf het verschil dat Wolky maakt. Bestel de Lisse Oxford schoenen vandaag nog en geef je voeten de aandacht en comfort die ze verdienen. Met Wolky schoenen ben je verzekerd van een actief en zorgeloos leven, stap voor stap. Jij verdient het! Zoek niet langer en ervaar zelf het comfort van Mulder Schoenen.
Combineer stijl met comfort en ervaar het verschil met de 0392535/000 Lisse schoenen van Mulder Schoenen. Je zult niet teleurgesteld worden!