Wolky

0262645/410 Willis

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Schachthoogte halfhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00040694

Daar sta je dan, op het punt om een fashion statement te maken. Een statement waarin stijl en kwaliteit elkaar ontmoeten in de perfecte combi. Maak je voeten gelukkig met de halfhoge 0262645/410 Willis van Wolky. Een naam zo stijlvol dat je je al direct chic voelt, nietwaar?

Deze bijou in levendig blauw leer is precies wat je nodig had. Met deze dameslaars geef je niet alleen je outfit die boost van kleur, maar elimineer je ook de vrees voor de gezondheid van je voeten. Dankzij de leren voering kunnen je voeten ademen en blijven ze comfortabel, hoe lang je deze schoonheden ook draagt.

Maar wacht, er is meer! De rubberen zool geeft je stevige grip, extra comfort en maakt je klaar voor elke uitdaging. Avondje uit? Dagje weg? De 0262645/410 Willis heeft je gedekt. En geloof het of niet, met deze laarzen bewijs je eens te meer dat stijl en kwaliteit hand in hand kunnen gaan.

Met de 0262645/410 Willis heb je niet alleen een stijlvolle schoen, maar ook een schoen met een verhaal. Een verhaal van toewijding aan een groenere wereld. Een stap in deze laarzen is een stap naar een duurzamere toekomst. Ben je klaar om op je eigen wijze de wereld te veroveren? Wees dan snel, want deze schoenen vliegen de deur uit!

Lieve dames, heb jij weleens schoenen gedragen die niet alleen je outfit complimenteren, maar ook nog eens jouw voeten op en top verwennen? Als het antwoord nee is, dan wordt het hoog tijd dat je kennismaakt met de Willis Liverpool suede schoenen van Mulder Schoenen en Wolky!
De Willis Liverpool suede schoenen zijn dé must-have voor jouw schoenenverzameling. Deze prachtige halfhoge laarzen in een schitterende blauwe kleur zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een verwennerij voor je voeten. Het bovenwerk is vervaardigd van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling. En de voering van leer? Die voelt als een zacht kussentje tegen je huid. Comfortabel én trendy, wat wil je nog meer?
Maar de echte ster van deze schoenen? Het voetbed. Het anatomisch gevormde en gelaagde voetbed van de Willis schoenen is een combinatie van kurk en memory foam. Dit betekent dat elke stap die je zet een waar genot is voor je voeten. Ultieme ondersteuning en optimaal comfort zorgen ervoor dat je de hele dag moeiteloos kunt blijven lopen, zonder enig ongemak!
En laten we niet vergeten dat deze pareltjes ook nog eens met liefde met de hand worden gemaakt. Vakmanschap en tijdloos design gaan hand in hand bij Wolky. Elk paar Willis schoenen wordt tot in de puntjes verzorgd door de beste ambachtslieden. Het resultaat? Een schoen die perfect de balans vindt tussen mode en functionaliteit.
De Willis Liverpool suede schoenen zijn dé perfecte aanvulling op jouw collectie. Combineer ze met een chique jurk voor een avondje uit of rock ze met je favoriete spijkerbroek voor een casual look. Je zult er niet alleen fabulous uitzien, maar je voeten zullen je ook eeuwig dankbaar zijn. Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf vandaag nog met de Willis Liverpool suede schoenen van Mulder Schoenen en Wolky!
Wolky neemt jouw loopplezier serieus. De kwaliteitsschoenen van Wolky combineren een perfecte pasvorm met tijdloos design en ultiem comfort. Schoenen die niet alleen lekker zitten, maar ook de ondersteuning bieden die je voeten verdienen. Bij Wolky worden schoenen ontworpen én met de hand gemaakt, tot in de kleinste details. Onze missie is om schoenen te maken om echt op te lopen, zodat jij zorgeloos je dag door kunt komen. Probeer het zelf en ervaar het ongeëvenaarde comfort van Wolky's anatomisch gevormde voetbedden. Een stap in de juiste richting voor je voeten én je stijl!