Wolky

0157211/002 Luna

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Sale 20
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036963

Dames opgelet! Maak kennis met Luna, de nieuwste ster uit de stal Wolky schoenen. Een stoute dame met het hart op de juiste plaats. Luna is meer dan een schoen, zij is een beleving.

Al bij de eerste aanblik zul je betoverd worden door haar diepzwarte kleur en de royale, tijdloze uitstraling. Maar naast haar verleidelijke look heeft deze Luna nog iets speciaals - haar vriendelijkheid voor de aarde. Luna wil niet gewoon maar mooi zijn zonder een ziel, ze is er om een statement te maken. Dat stijl, kwaliteit en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan.

Luna is naadloos, van binnen en van buiten, gemaakt van het beste leer dat de natuur te bieden heeft. Niet zomaar leer, maar ademend leer dat je voeten droog en fris houdt, waar je ook gaat. En haar zool vertelt een ander verhaal over haar persoonlijkheid. Vervaardigd uit rubber, voegt ze comfort toe aan je elke stap en zorgt ze voor die extra stabiliteit waar je altijd al van droomde.

Of je nu de hond uitlaat, luncht met de meiden of de nacht wegdanst, Luna voegt zich naadloos toe aan je garderobe. Ze is je perfecte partner in crime, klaar om je te vergezellen bij al je avonturen.

Laat je verleiden door haar charme en voel het verschil dat Luna kan maken in je dagelijks leven. Word verliefd, vul je schoenencollectie aan en voel je fantastisch. Met Luna aan je voeten is de wereld een catwalk. Stap de wereld in en laat je voetafdrukken achter. Luna wacht op je. Ga je mee?

Als je op zoek bent naar dé perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit, dan zijn de Wolky 0157211/002 Luna schoenen echt iets voor jou! Speciaal ontworpen voor dames die weten wat ze willen en geen genoegen nemen met minder.
Met een tijdloos design en een prachtige zwarte kleur zijn deze schoenen een must-have in jouw schoenencollectie. Of je nu naar kantoor gaat of een casual dagje uit hebt gepland, met de Luna schoenen voeg je een vleugje elegantie en comfort toe aan elke outfit.
Het materiaal van deze high-end sneakers is van topkwaliteit, precies zoals je mag verwachten van het gerenommeerde merk Wolky. Het hoogwaardige leer aan de buitenkant, samen met de ademende leren voering, zorgen ervoor dat je voeten de hele dag fris en comfortabel blijven. De duurzame rubberen zool biedt extra grip en is perfect voor langdurig gebruik.
Wat deze Luna schoenen écht uniek maakt, is het innovatieve anatomisch gevormde voetbed. Ontworpen om jouw voeten optimale ondersteuning te bieden, zodat elke stap voelt als lopen op wolken. Het voetbed combineert kurk met memory foam en wordt compleet gemaakt met een zacht suède dekje. Jouw voeten worden als een koningin behandeld!
Bij Wolky nemen ze jouw loopplezier serieus. Al 40 jaar lang staat het merk garant voor comfortabele schoenen van de hoogste kwaliteit en met de perfecte pasvorm. Elke schoen wordt met de hand gemaakt, met liefde en expertise, zodat jij aan het einde van de dag pas beseft dat je ze nog aan hebt. Gun jezelf de luxe en het comfort van de Wolky 0157211/002 Luna schoenen en beleef het ultieme loopplezier waar Wolky bekend om staat. Jouw voeten verdienen alleen het allerbeste!
Dames, investeer in jezelf en kies voor stijl, comfort en kwaliteit met de Wolky Luna schoenen. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil dat Wolky schoenen maken. Want schoenen die er niet alleen goed uitzien, maar je ook ondersteunen bij elke stap die je zet, maken het leven zoveel comfortabeler. Jij verdient alleen het beste, dus gun jezelf die luxe met de Wolky 0157211/002 Luna schoenen. Veel loopplezier!