Wolky

0123130/000 Fabiana

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041931

Voel je dat? Het is de roep van avontuur in de vorm van de 0123130/000 Fabiana schoenen van Wolky. Twinkelende blauwe juweeltjes die verantwoording nemen tegenover de aarde, zonder in te leveren op stijl en comfort. Met hun rijke blauwe kleur, kun je bijna de verfrissende duik van een verkoelende zeebries op een zonnige dag voelen. Welkom in je nieuwe paradijs, geen vliegticket nodig.

De Fabiana's - net als de perfect verpakte geschenk van de schoenengoden. Ze knipogen met stijlvol lef, zonder daardoor je comfort te compromitteren. Ongelooflijk, toch? Hoe kan iets zo mooi ook zo comfortabel zijn? Nou, als je denkt dat die blauwe kleur heerlijk is, wacht dan maar tot je die leer aan de binnenkant voelt. Zacht als een veertje en toch sterk genoeg om elke stap die je zet te ondersteunen.

En de buitenkant, oh die prachtige buitenkant van leer. Alsof een kunstenaar delicate penseelstreken van hemelsblauw over het canvas van de schoen heeft gewoven. Elegante stiksels geven het geheel een prachtige finale touch. Maar laten we de rubberen zool niet vergeten. Die zorgt niet alleen voor de optimale grip, maar laat je het gevoel krijgen op wolken te lopen.

Dus vraag jezelf eens af. Waarom zou je genoegen nemen met normaal als je voor buitengewoon kunt gaan? Waarom zou je kiezen tussen comfort en stijl als je beide kunt hebben? Met de Fabiana van Wolky kun je rekenen op een combinatie van ongeëvenaarde klassieke elegantie en verrassend feel-good comfort. Jouw voeten zullen je bedanken en de wereld zal niets anders kunnen dan bewonderen.

Maak kennis met de Fabiana, een ware parel uit de collectie van Mulder Schoenen. Deze comfortabele en stijlvolle damesschoen is een onmisbaar item voor elke vrouw die waarde hecht aan kwaliteit en tijdloos design.
Met zijn hoogwaardige Savana leer straalt de Fabiana luxe en duurzaamheid uit. De prachtige blauwe kleur voegt een verfrissende en moderne touch toe aan elke outfit. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of gewoon een ontspannen wandeling maakt, de Fabiana is altijd een uitstekende keuze.
Wat de Fabiana echt uniek maakt, is het voetbed. Bij Wolky begrijpen we dat iedere voet anders is, daarom hebben we het voetbed anatomisch gevormd voor optimale ondersteuning en comfort. Het voetbed van kurk en memory foam, bedekt met zacht suède, past zich perfect aan de vorm van jouw voet aan en biedt de hele dag door een heerlijk gevoel.
Naast het comfortabele voetbed valt ook de elegante buitenkant van de Fabiana op. Het hoogwaardige leer zorgt niet alleen voor langdurige kwaliteit, maar geeft de schoen ook een chique uitstraling. Het enkelhoge model is perfect te combineren met zowel broeken als rokken en jurken, waardoor je eindeloos kunt variëren en altijd een trendy look hebt.
De rubberen zool van de Fabiana zorgt voor uitstekende grip en stabiliteit, zodat je zelfverzekerd kunt rondlopen, waar je ook bent. De voering van leer zorgt ervoor dat je voeten de hele dag fris en comfortabel blijven.
Met meer dan 40 jaar ervaring in het maken van hoogwaardige en ondersteunende schoenen voor vrouwen, weet Wolky als geen ander hoe belangrijk comfort en kwaliteit zijn. Als je op zoek bent naar schoenen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook een statement maken, dan is de Fabiana de perfecte keuze voor jou.
Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf het ultieme comfort en stijl met de Fabiana. Bestel nu en ervaar zelf waarom zoveel vrouwen niet meer zonder Wolky schoenen willen. Loop elke dag met een glimlach op je gezicht en geniet van het leven met de Fabiana aan je voeten.
Wolky is hét merk dat kwaliteitsschoenen maakt voor vrouwen die comfort en stijl willen combineren. Met onze passie voor vakmanschap en comfort zorgen we ervoor dat elke stap die je zet een genot is. Probeer het zelf en ontdek waarom Wolky schoenen als geen ander zijn. Geef je voeten het beste, geef ze Wolky.