Betalen
Bij Mulder Schoenen kun je veilig en vertrouwd online kopen en betalen. Onze betalingssystemen bestaan uit IDEAL en creditcards, waaronder Mastercard en Visa.

Bezorgen via PostNL
Je kunt de aankoop thuis laten bezorgen of ophalen in een van onze winkels.
Wij laten alles bezorgen door PostNL. Voor een bestelling van de nieuwe collectie rekenen wij geen verzendkosten in Nederland. Voor sale- en/of outlet-artikelen vragen wij 4,95 Euro voor verzending.
De verzendkosten voor België zijn 4,95 Euro, tenzij het gaat om sale- en/of outlet-artikelen, dan zijn de kosten 9,95 Euro.
Bestellingen die wij voor 15:00 uur ontvangen, worden nog dezelfde dag met PostNL verzonden. Bestellingen die in het weekend geplaatst worden, worden op maandag bij PostNL aangeboden.

Afhalen in onze winkel 
Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons een e-mail bericht wanneer de bestelling afgehaald kan worden in de door jou aangegeven winkel.

Ruilen – Retouren
Alle artikelen mag je ruilen of retourneren binnen 14 dagen, te rekenen vanaf de dag na ontvangst van het artikel. De retourzending dient aan de volgende punten te voldoen:
* Het artikel is compleet, niet gebruikt, of beschadigd (passen mag wel)
* Het moet in de originele verpakking zitten
* Het artikel is niet gedragen

Stuur het artikel goed ingepakt, inclusief alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, samen met het ingevulde retourformulier t.a.v. Bij iedere zending zit een retoursticker, die je kunt gebruiken.

In het geval wij een verkeerd artikel hebben geleverd of met een mankement, dan nemen wij natuurlijk de retourkosten voor onze rekening. Is dit het geval? Neem dan contact op met onze klantenservice.