Mulder Schoenen, al meer dan 80 jaar aandacht voor de klant.

Mulder Schoenen, al meer dan 80 jaar aandacht voor de klant.
Mulder Schoenen heeft al meer dan 80 jaar oprechte aandacht voor haar klanten. Begin twintigste eeuw eerst vanuit huis. In 1962 startte Jan Mulder, onze opa, een echte schoenenzaak: Mulder Schoenen in Alkmaar. Een kwalitatieve schoenenwinkel waarin service en aandacht voor de klant van het begin af aan centraal hebben gestaan. En dat is nu, 50 jaar later, nog steeds zo. Nadat onze vader Hans Mulder de winkel 20 jaar heeft gerund is het vanaf 2008 in onze handen. Drie broers Mulder. Olaf, Bjørn en Ralf. We leveren kwaliteit op het gebied van schoenen, winkelpresentatie en service, hebben passie voor de schoenenbranche en voeren merken die bij de productie van schoenen oog hebben voor mens en maatschappij. Niet voor niets dat de fairtrade route van Alkmaar bij onze winkel ‘Mulder schoenen’ begint. Vandaar ons motto: Mulder Schoenen – The Shoe Family Since 1935.

Clarks winkels
In 2008 hebben we Mulder Schoenen uitgebreid met Clarksshop’s in Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Rotterdam. Mulder Schoenen gelooft sterk in de combinatie van online-koopgemak en fysieke winkels voor extra services. In de winkels vertellen we u graag over onze schoenen, de pasvorm, het onderhoud en natuurlijk onze garanties.

Onze webwinkel
In 2015 is Mulder Schoenen geopend, een webwinkel als extensie van de fysieke winkels. In de winkels staan kwaliteit, comfort, service en mode voorop. Ditzelfde idee willen wij op de website creëren. Wij willen u dezelfde service geven als in de fysieke winkel dus als u vragen heeft, stelt u deze alstublieft in de chat of bel ons even op.

Uit voorraad leverbaar
Mulder Schoenen heeft direct toegang tot de voorraden van haar merken-leveranciers. Daardoor zijn onze levertijden zeer kort. Dus aarzel niet als uw maat er niet is in de winkel, maar laat een bestelling achter. Wij sturen deze binnen een week op of u komt de schoenen halen in een van onze winkels.